A Pandora 2024. április 4-én megjelenő Anyák napi kollekciójának mindegyik darabja összetett üzenettel és megjelenéssel bír. A Pandora újdonságait egytől egyig a szimbólumokba és színekbe rejtett üzenetek jellemzik. Tekintsd meg, mit tartogat számodra a Pandora az új lehetőségekkel teli tavaszi időszakra.

Rózsás vallomás- adj ékszert virág helyett

Pandora_Uj_Kollekcio_Rózsa

A Pandora Moments új kollekció egyik kiemelkedő motívuma, a rózsa. A rózsa évszázadok óta a legmélyebb szeretet szimbolikus virága. Emellett a nőiesség jelképének is számít. Nincsen rózsa tövis nélkül, azonban teljesen más értelmet nyer, ha a tövisek az erőt jelenítik meg. Ezért is láthatók egyes Pandora ékszereken a rózsák tövisei. Színét tekintve is árulkodó, a fehér rózsa a tisztaságról, míg a rózsaszín a gyengédségről mesél, a sárga pedig a barátság és az új kezdet jelképe.

Nem csak színes, hanem köves, gyöngyös díszítéssel is találkozhatsz a Pandora újdonságok között. Ezek a rózsák kézműves daraboknak számítanak, 3D-s és többrétegű kidolgozásuk a virág alakú ékszerek új dimenzióját nyitják meg. Lepd meg édesanyád ezzel az igazán „rózsás” vallomással. Sőt, jutalmazd meg magad egy virágos aprósággal, a kedvesség Neked is kijár! 

Anyák napi üzenet a Pandora újdonságaival

Pandora_Uj_Kollekcio01_anyak_napja

A tavaszi időszak egyik különleges ünnepe az Anyák napja. A Pandora idén is ékszerbe „öntötte” azt az érzést és szeretetet, amit az édesanyák nyújtanak. Az egymásba fonódó körök és a végtelen jel, a családi és anya-gyermek egységét jelképezik. Ahogy a szív motívumok, úgy az összekapcsolható charmok is az összetartásra utalnak. Formabontó újdonsága a Pandora Moments kollekciónak az ékszereken található személyes üzenetek, amik egy csipet humort -“Anyának mindig igaza van” és a Ne feleselj anyával- visznek a kollekcióba.

A tervezők gondoltak a nem vér szerinti édesanyákra, mint pl a mostohákra, nevelőszülőkre is. A Pandora anyák napi összeállításának megálmodói az anyagokkal is játszottak, ilyenek a sárga arannyal körbefuttatott darabok és az opál különböző formába öntése.

Gyere és keresd meg a kollekcióban, melyikkel kedveskednél édesanyádnak.

Pandora_Uj_Kollekcio02

Legyél Te is kaméleon- Rejtett üzenetek a Pandora ékszerekben

Amennyiben te is rajongsz a színváltós dolgokért, most charmok formájában is élvezheted. Ezek a színváltós “ékszer bon-bon-ok” rejtett üzenetet tartogatnak, amelyek hangulat, azaz hő, hatására láthatóvá válnak és/vagy színt változtatnak. Elmesélheted általuk például érkező kisbabád nemét. Légy titokzatos kaméleon ezekkel a játékos, szép apróságokkal! 

 

Pandora_Uj_Kollekcio_MickeyMinnie

Régi barátok az új Pandora ékszerek között: Mickey & Minnie és Stitch

Nem hiányozhat a Pandora Collabs újdonságai közül, Disney legrégebbi szerelmespárja, a mindig optimista és kedves Mickey és Minnie. A jámbor, vicces egérpár szerves része a köztudatnak és vele együtt évek óta a női ruhatáraknak is. Egészítsd ki meglévő szettjeid vagy, ha még nincs, mindenképpen szerezz be egy-egy M&M-t, hidd el, imádni fogod! A másik Pandora újdonság a hawai rakoncátlan csillagkutya Stitch, aki a gyermekkor és a gyermeki én csintalanságát jelképezi. Ha szeretted Lilo és Stitch kalandjait, nélkülözhetetlen darabja lesz Pandora ékszereidnek. 

Pandora_Uj_Kollekcio_ötvözet

Idén tavasszal a Pandora lenyűgöző szimbolikát és egyedi formai kivitelezést csempészett új, Anyák napi kollekciójába, mely magasabb, összetettebb szintre emeli az ékszerviselést. Lehetőséget ad arra, hogy kibontakoztasd a személyiséged és kifejezd általuk a szereteted a körülötted lévőknek.

Nézd meg a Pandora legfrissebb kollekcióját! Ne csak hordd, hanem érezd és élvezd az ékszereid!