ÉKSZERJAVÍTÁS
Elszakadt a kedvenc láncod? Kiesett a kő a gyűrűdből? Fordulj hozzánk és napokon belül orvosoljuk a problémát kiváló ötvösünk segítségével! Akkor is kereshetsz minket, ha az ékszert nem nálunk vásároltad. Probléma esetén keresd fel bármelyik üzletünket és kollégáink segítenek a megoldásban. (Üzleteink listáját itt találod.)

Szolgáltatásaink:
-    kőpótlás
-    láncforrasztás, rövidítés, hosszabbítás
-    aranyozás, ezüstözés, ródiumozás, polírozás
-    gyűrűk méretre igazítása
-    zárcsere
-    tisztítás
-    vésés, gravírozás
Csak nemesfémek javításával foglalkozunk. 

ÉKSZERKÉSZÍTÉS
Egyedi elképzelésed megvalósítása sem jelent számunka akadályt! Álmodd meg és mi szakembereink segítségével megalkotjuk neked a kívánt ékszert! Kiváló ötvöseink a tervezés során is szívesen segítenek, ha igény van rá. Egyedi elképzelések esetén látogass el bármelyik Juta üzletbe és egyeztesd az elképzelésedet a kollégákkal. (Üzleteink listáját itt találod.)

ÓRA SZERVIZELÉS
Minden nálunk forgalmazott óra márka szervizelésében is a segítségedre vagyunk. Bármilyen probléma esetén keresd fel valamelyik üzletünket, mi pedig továbbítjuk órádat az adott márkaszervízbe. Amint elkészült, értesítünk téged és már jöhetsz is érte. (Üzleteink listáját itt találod.)
Kérdés esetén keress minket telefonon: +36 30 383 22 51 

TÖRTARANY FELVÁSÁRLÁS ÉS BESZÁMÍTÁS
Megunt arany ékszereidet egy új, divatos darabra válthatod, ha a törtarany beszámítás lehetőségét választod! Hozd be bármelyik üzletünkbe a már nem hordott arany ékszereidet és mi kedvező áron beszámítjuk őket, hogy hozzájuthass egy új darabhoz!
Törtarany felvásárlással is foglalkozunk, így akkor is érdemes benézned hozzánk, ha nem szeretnél új ékszert vásárolni, csak szeretnéd eladni a már megunt darabokat.


Aktuális felvásárlási és beszámítási áraink:

- Felvásárlás 14 karátos aranynál : 12.900 Ft/gramm
- Felvásárlás 18 karátos aranynál : 15.900 Ft/gramm
- Beszámításnál 14 és 18 karátos arany: 19.500 Ft/gramm (Beszámítási árat arany termék vásárlása esetén tudunk számolni. A vásárolt termék súlya fölött  törtarany árban számolunk (nem beszámítási áron). A beszámítási és törtarany felvásárlási árak folyamatosan igazodnak az arany világpiaci árához.)