Lisa Jewelry for Kids gyerekékszerek

A tökéletes első fülbevalót keresed kislányodnak? Találd meg az igazit, a Lisa Jewelry for Kids cuki motívumokkal ellátott sárga és fehér arany baba fülbevalói között, melyek egy tekerős stekkerrel záródnak, hogy ne bántsák a baba fülét! 

Nagyobbacska lányodnak szeretnél egy szép fülékszert? Válaszd ki vele közösen a neki tetsző Lisa fülbevalót! 14 karátos arany gyerek fülbevaló választékunkban biztosan találtok megfelelőt.

Fedezd fel a Lisa Jewelry for Kids baba fülbevaló, gyerek fülbevaló és gyerek medál kínálatunkat üzleteinkben, vagy lentebb görgetve, a webshopon!

 

Minden, amit tudnod kell a Lisa Jewelry for Kids gyerek ékszerekről

A fülbelövésről

A kislányok első fülbevalójának kiválasztása egy csodálatos, maradandó élmény, bár a megfelelő darab megtalálása és a fülbelövés időpontjának megválasztása okozhat némi fejtörést az anyukáknak. Fontos tudni, hogy a fülbelövés minden életkorban elvégezhető. Az orvosok viszont általában azon a véleményen vannak, hogy a szülők várják meg a 6 hónapos kor körüli életkort, hiszen addigra kialakul az immunrendszer védekezőképessége is, de aki szeretné, már rögtön a születés után is elvégeztetheti a lyukasztást. A folyamatról és a megfelelő időpont kiválasztásáról blogunkban írunk bővebben, a cikk ide kattintva érhető el.