Anyák napja közeledtével itt az idő, hogy megmutassuk szeretetünket és tiszteletünket az életünkben szereplő csodálatos anyák felé. Ehhez szeretnénk néhány különleges ajándék tippet ajánlani, hogy ezen a különleges napon igazán emlékezetessé tegyük az ünneplést. Akár a fiatal, energikus anyukát, akár az elegáns és rejtélyes édesanyát szeretnéd meglepni, itt mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot. Sőt, most kedvezményeinket is megtalálod egy kattintás távolságra!

Ékszer Anyának és lányának - páros ékszer szett

Lisa és JUTA Gold ajándék anyák napjára
LISA fülbevaló és Juta Silver szív ezüst medál: Ajándékozz egy stílusos és modern ékszerszettet. Ez a különleges fülbevaló és medál kombináció tökéletes választás lehet mindennapi viseletre, ugyanakkor elegáns kiegészítője lehet a különleges alkalmi öltözeteknek is. A LISA gyerek szív motívumos fülbevaló játékos és szívhez szóló, míg a Juta ezüst medál letisztult és elegáns, így kiválóan kiegészítik egymást. Mindkettő tökéletes módja annak, hogy kifejezzük, mennyire értékeljük a fiatal anyuka mindennapi odaadását és szeretetét.

Ajándék ékszer Anyának, aki kiismertethetetlen

 

Juta ajándékutalvány
Ajándékutalvány: Tökéletes választás azok számára, akik szeretik maguk kiválasztani az ajándékaikat. Egy ajándékutalvány lehetőséget ad az anyukádnak, hogy saját ízlése szerint válogathasson az ékszerek és kiegészítők széles választékából. A Juta Ajándékutalvány, mint ajándék gesztus nemcsak praktikus, hanem személyes szabadságot is biztosít, lehetővé téve számára, hogy olyan darabot válasszon, ami valóban tükrözi az egyéniségét és stílusát. 

 

Pandora ékszerszett a praktikus és stílusos Anyának

 

Pandora Anyák napja
Pandora Ajándékcsomag: A tökéletes ajándék azok számára, akik szeretik a meglepetéseket és a praktikus, mégis stílusos dolgokat. Ez a különleges ajándékcsomag tartalmazza a Pandora Szikrázó végtelenjel szív gombfülbevalót és a hozzá tartozó Pandora Szikrázó végtelenjel szív collier nyakláncot. Május 26-ig 20% kedvezménnyel rendelheted meg! Édesanyád rajong a Pandora charmokért? Most 2 Pandora termék vásárlása esetén az alacsonyabb árú ékszert 50%-kal olcsóbb! Vigyázz a két kedvezményt nem tudod összevonni. 

Szenvedélye a család és a pontosság? Foglald aranyba Anyát! Ajándékozz neki BERING órát és Juta Gold fülbevalót!

 

BERING és Juta Gold ajándék

Kedveskedj az édesanyádnak a BERING órával, ami tökéletes választás azoknak, akik az időtlen eleganciát és a modern dizájn finomságát keresik. Az óra színes számlapja nem csak a pillanatokat, hanem a szeretet és az odafigyelést is jelképezi. Ideális kiegészítője lehet bármely ruhatárnak, és garantáltan minden tekintetet magára von. Az fehér arany fülbevaló elegáns kiegészítője bármilyen stílusnak. Ajándékozd meg vele anyák napján, és nézd, ahogy szemeiben a meghatottság fénye csillan fel!

Anyának lenni művészet, ajándék ékszer a modern Anyának

 

Coeur de Lion Anyák napja
Coeur de Lion nyaklánc: Egy modern és színes nyaklánc, amely kifejezi édesanyja egyedi stílusát és eleganciáját. Tökéletes választás azoknak az édesanyáknak, akik a modern művészeti stílusokat és a letisztult formavilágot részesítik előnyben. Ez a Coeur de Lion nyaklánc kifinomultságával és egyedi dizájnjával hozzájárul viselőjének különleges megjelenéséhez. A geometrikus elemekkel díszített, színes gyöngyökből álló nyaklánc kiemeli az elegáns, de mégis modern nőiességet, így bármilyen alkalomra ideális kiegészítő lehet.

Ajándék Anyának, aki mindenki gondol - Stackers ékszertartó

 

Stackers Anyák napja
Stackers ékszertartó doboz: Minden édesanya érdemli meg, hogy ékszereit átláthatóan és stílusosan tárolhassa. Ez az elegáns ékszertartó doboz nemcsak rendszerező megoldást kínál, hanem dekorációként is megállja a helyét bármely hálószobában vagy fürdőszobában. A kiváló minőségű anyagokból készült, finoman párnázott doboz több rekeszt tartalmaz, így karkötők, gyűrűk, fülbevalók és nyakláncok is kényelmesen elférnek benne. Ideális ajándék azoknak az anyáknak, akik szeretik a rendet és a szépséget egyaránt. Május 5-ig 25 000 Ft-os vásárlás esetén 9900 Ft értékű mini-ékszertartót kapsz ajándékba. 

 

Tegyük feledhetetlenné ezt az Anyák napját! Neked az általunk hozott márkák, kedvezmények, édesanyádnak pedig a csodálatos kiegészítő, a figyelmesség és szeretet lesz a felejthetetlen ajándék! Keress bennünket üzleteinkben vagy rendeld meg online az ékszert. Ajándékod  1- 3 munkanap alatt, 15.000 ft felett ingyenesen szállítjuk házhoz!


Kívánunk minden édesanyának boldog Anyák napját!
A Juta Óra Ékszer csapata