Juta Óra – Ékszer

Több mint 30 éve ott vagyunk az életre szóló pillanatokban!

Múltunk

Történetünk 31 évvel ezelőtt indult, amikor a Németországban élő ékszerészcsalád harmadik generációját képviselő Zinner Tamás, és Magyarországon élő unokatestvére, Simon Péter valóra váltotta közös álmát, és megalapította családi vállalkozását. A közös céget hosszas ötletelés után Jutának keresztelték, Tamás és testvére, Juli neveinek első betűiből. 

Tamás és Péter célja a kezdetektől fogva egyértelmű volt: típusban és mennyiségben is a legnagyobb és legkülönlegesebb választékot kínálni a magyar ékszerpiacon. Kis családi vállalkozásként indultunk tehát, de annál nagyobb tervekkel.

A kezdetekről, az első üzletekről és a Juta legfontosabb mérföldköveiről blogunkban olvashatsz bővebben. Kattints ide hozzá.

Jelenünk

A Juta vezetését ma már Péter lányai, Anna és Zsuzsa látják el, 2015-ben adta át nekik édesapjuk a stafétát. A lányok közötti munkamegosztásról, a cég jelenéről és a jövőbeni célokról a 24.hu írt részletesen. Olvasd el az interjút ide kattintva.

 

Ahogyan 30 éve, úgy most is azon dolgozunk, hogy maximálisan kielégítsük vásárlóink igényeit, ezért ékszer – és óramárkák széles választékát kínáljuk.
Mindegy milyen alkalomról van szó, a Jutánál egészen biztosan megtalálod azt az ékszert vagy órát, amit keresel.

Kínálatunk

Kínálatunkban ugyanúgy elérhetőek a klasszikus arany és ezüst ékszerek, mint a különlegesebb, egyedi tervezésű olasz vagy német darabok. Az arany mellett az aktuális divatirányzatoknak megfelelő trendi ékszereket is kínálunk, mint amilyenek például a Thomas Sabo, a Pandora, vagy a Calvin Klein modelljei.
Márkáink kínálatát folyamatosan frissítjük, hogy mindig a legújabb és legkedveltebb világmárkák közül válogathass.

Az ékszerek mellett a kezdetektől fogva számos márkás és minőségi óramárkát is forgalmazunk. 
A svájci óráktól kezdve a divatórákig minden megtalálható üzleteinkben.
Színes palettánkon olyan neves világmárkák kapnak helyet, mint a SEIKO, a Citizen, a Zeppelin, a Bering, vagy a Tommy Hilfiger, a GUESSBOSS és a Rosefield.

A házasulandókra is gondolunk, nekik órási karikagyűrű készlettel, és gyönyörű Forevermark gyémánt eljegyzési gyűrűkkel kedvezünk.

Ráadásul ékszerkészítéssel és ékszerjavítással is foglalkozunk. Kiváló ötvösök segítségével valóstjuk meg elképzelésedet, bármiről legyen is szó! Szolgáltatásainkról itt olvashatsz bővebben.

Üzleteink

Ha ékszer, vagy óra vásárláson töröd a fejed, mindenképpen nézz be üzleteink valamelyikébe! 
Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően már 5 helyen várunk titeket az ország több pontján (Árkád Budapest, Allee Bevásárlóközpont, Árkád Pécs, Árkád Győr, Szentendre Nefrit).

Ha pedig otthonod kényelméből vásárolnál, nyisd meg webshopunkat

Garantáljuk, hogy találsz olyan darabot a Jutánál, amit szeretni fogsz!

Forbes megjelenés 2022 január

Lenyomtuk a Mariahilferstrassét

2022 ennél jobban nem is indulhatott volna: interjút készített velünk a Forbes!

Olvasd el