Juta Óra – Ékszer

Több mint 30 éve ott vagyunk az életre szóló pillanatokban!

Múltunk

Történetünk 31 évvel ezelőtt indult, amikor a Németországban élő ékszerészcsalád harmadik generációját képviselő Zinner Tamás, és Magyarországon élő unokatestvére, Simon Péter valóra váltotta közös álmát, és megalapította családi vállalkozását. A közös céget hosszas ötletelés után Jutának keresztelték, Tamás és testvére, Juli neveinek első betűiből. 

Tamás és Péter célja a kezdetektől fogva egyértelmű volt: típusban és mennyiségben is a legnagyobb és legkülönlegesebb választékot kínálni a magyar ékszerpiacon. Kis családi vállalkozásként indultunk tehát, de annál nagyobb tervekkel.

A kezdetekről, az első üzletekről és a Juta legfontosabb mérföldköveiről blogunkban olvashatsz bővebben. Kattints ide hozzá.

Jelenünk

A Juta vezetését ma már Péter lányai, Anna és Zsuzsa látják el, 2015-ben adta át nekik édesapjuk a stafétát. A lányok közötti munkamegosztásról, a cég jelenéről és a jövőbeni célokról a 24.hu írt részletesen. Olvasd el az interjút ide kattintva.

 

Ahogyan 30 éve, úgy most is azon dolgozunk, hogy maximálisan kielégítsük vásárlóink igényeit, ezért ékszer – és óramárkák széles választékát kínáljuk.
Mindegy milyen alkalomról van szó, a Jutánál egészen biztosan megtalálod azt az ékszert vagy órát, amit keresel.

Kínálatunk

Kínálatunkban ugyanúgy elérhetőek a klasszikus arany és ezüst ékszerek, mint a különlegesebb, egyedi tervezésű olasz vagy német darabok. Az arany mellett az aktuális divatirányzatoknak megfelelő trendi ékszereket is kínálunk, mint amilyenek például a Thomas Sabo, a Pandora, a Coeur de Lion vagy a Calvin Klein modelljei. A legkisebbekre is gondolunk: elérhetőek nálunk a Lisa gyerek ékszer márka imádnivaló arany gyerek fülbevalói.

Márkáink kínálatát folyamatosan frissítjük, hogy mindig a legújabb és legkedveltebb világmárkák közül válogathass.

Az ékszerek mellett a kezdetektől fogva számos márkás és minőségi óramárkát is forgalmazunk. 
A svájci óráktól kezdve a divatórákig minden megtalálható üzleteinkben.
Színes palettánkon olyan neves világmárkák kapnak helyet, mint a SEIKO, a Citizen, a Zeppelin, a Bering, vagy a Tommy Hilfiger, a GUESSBOSS és a Garmin okosórák.

A házasulandókra is gondolunk, nekik órási karikagyűrű készlettel, és gyönyörű Forevermark gyémánt eljegyzési gyűrűkkel kedvezünk.

Ráadásul ékszerkészítéssel és ékszerjavítással is foglalkozunk. Kiváló ötvösök segítségével valóstjuk meg elképzelésedet, bármiről legyen is szó! Szolgáltatásainkról itt olvashatsz bővebben.

Üzleteink

Ha ékszer, vagy óra vásárláson töröd a fejed, mindenképpen nézz be üzleteink valamelyikébe! 
Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően már 5 helyen várunk titeket az ország több pontján (Árkád Budapest, Allee Bevásárlóközpont, Árkád Pécs, Árkád Győr, Szentendre Nefrit).

Ha pedig otthonod kényelméből vásárolnál, nyisd meg webshopunkat

Garantáljuk, hogy találsz olyan darabot a Jutánál, amit szeretni fogsz!

A Juta Óra - Ékszer tulajdonosai így mesélnek küldetésükről:

Amikor néhány évvel ezelőtt nővéremmel, Zsuzsival szétosztottuk egymás között a Jutás feladatokat, örömmel ugrottam fejest egy addig számomra ismeretlen feladatkörbe, a jutaoraekszer.hu webáruház fejlesztésébe. Akkor még nem tudtam, hogy ez valójában egy teljesen új „üzlet” felépítését jelenti, bár a hagyományos üzletektől eltérő funkcionalitással.

Célom az, hogy a webshopunk könnyen áttekinthető felépítésével, kimagasló minőségű szolgáltatásaival és folyamatosan megújuló, széles választékával segítse vásárlóinkat a számukra legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

Számomra a vásárlóink elégedettsége a legfontosabb, ezért minden nap azon töröm a fejemet, hogyan tudnánk tovább javítani a vásárlói élményt: a böngészés kezdetétől, a termék kiválasztásán át, a megvásárolt termék kézhezvételéig. És még azon túl is.

Simon Anna

Több mint 30 éve vagyunk jelen az óra és ékszer piacon. Mindig is a minőségi termékek, és a vásárlóink voltak számunkra a legfontosabb. Szeretnénk ezt az értéket megőrizni, tovább vinni generációkon keresztül.

Simon Zsuzsa

Forbes megjelenés 2022 január

Lenyomtuk a Mariahilferstrassét

2022 ennél jobban nem is indulhatott volna: interjút készített velünk a Forbes!

Olvasd el

Simon Anna és Simon Zsuzsa<br> a Juta Óra-ékszer tulajdonosai

Simon Anna és Simon Zsuzsa, a Juta Óra-ékszer tulajdonosai

2023 Ecommerce Hungary Nagydíj Kisvállalati szegmens I. helyezett

Ecommerce Hungary Nagydíj 2023

Kisvállalati szegmens I. helyezett