Seiko órák

Aki egy kicsit is jártas az órák világában, annak biztosan nem ismeretlen a japán Seiko óra márka, hiszen a vállalat több évtizedes óragyártásban szerzett tapasztalatának köszönhetően a világ legnagyobb óragyártói közé tartozik.

A japán gyár a megjelenés és a funkciók teljes harmóniájára törekszik, mely eredményeként új technikai megoldások és fejlesztések sora forradalmasította nemcsak a Seiko, hanem az egész világ óragyártását is.

Görgess lejjebb, és fedezd fel egyedülálló Seiko óra kínálatunkat!

 

 

Minden, amit tudnod kell a Seiko-ról

A Seiko márka története

A Seiko története 1881-ben kezdődött, és az eltelt 140 év a töretlen fejlődés időszaka volt. Az alapító, Kintaro Hattori víziója nem kevesebb volt, mint az óraipar legmeghatározóbb vállalatát létrehozni Japánban. A terv megvalósításához segítette az életfilozófiája is, mely a jelmondatában testesült meg: “Always one step ahead of the rest”, vagyis “Járj mindig egy lépéssel a többiek előtt”.

Megfogadva az alapító által kitűzött irányt, a Seiko márka 140 éves történelme során az innovációkra fektette a legnagyobb hangsúlyt, ám mindig hatalmas tiszteletet mutatva a tradíciók iránt. Mára pedig valóban a Seiko lett az egyik legismertebb és legnagyobb óragyártó vállalata a világon. A japán óra márka kiváló minőségű, innovatív és megbízható óráiról ismert világszerte.

Mérföldkövek a Seiko életében

A Seiko fennállása során olyan mérföldköveket tett le az óragyártás területén, mint a kvarc karórák megjelentetése (az első Seiko Astron modell), vagy a kinetic technológia bevezetése, amely kombinálja a hagyományos automata és a kvarc szerkezet előnyeit. A kinetic technológia egy olyan speciális mechanizmust alkalmaz, amely kinetikus energiát alakít át elektromos energiává a kar mozgása által, majd ezt az energiát használja fel az óra működéséhez. A Seiko nevéhez fűzödik az Astron GPS óra is, amely először használt GPS jeleket az idő pontos beállításához. A fent említetteken kívül számos egyéb technológiai és design-innováció jellemzi a japán márka történetét, ami azt mutatja, hogy a vállalat mindig lépést tart az óraipar fejlődésével és újításaival.

A Seiko órák

Ha szeretnéd, hogy órád nemcsak szép, de kiemelkedően magas minőségű és időtálló is legyen, a Seiko lesz a te márkád. A jobb oldali menü segítségével válaszd ki, hogy női vagy férfi órát keresel, majd a szűrők segítségével tovább tudod szűkíteni a termék kínálatot kollekciók és funkció szerint. Az órákat szűrheted szíj (bőr, nemesacél, vagy szilikon), szíj színe (barna, ezüst, sárga arany, fekete, kék), számlap színe (bézs, ezüst, fehér, sárga arany, fekete, kék, zöld), funkció (például: 24 órás kijelzés, dátum kijelzés, ébresztő, stopper) és vízállóság szerint.

A Seiko óra kollekciói mind egy-egy szemléletet követnek, legyen az a letisztult szépség, a sportosság vagy a technológia diadala - minden életstílushoz találhatsz egy tökéletes Seiko modellt.

A Seiko Prospex:  A sportos életmód szerelmeseinek készült a Seiko Prospex kollekció, amely a kiemelkedő minőségű és magas műszaki tartalommal rendelkező órák tárháza. A Prospex sorozat tartalmaz búvárórákat, pilótaórákat és ehhez hasonló különleges típusokat.

A Seiko Presage: A Presage kollekció magában foglalja a japán órakészítés művészetét és hagyományát.  A kizárólag mechanikus kaliberekkel készülő Presage modellek mindegyike egyéniség, és minden modell egy-egy történetet mesél el. A számos Seiko Presage modellben felhalmozódott műszaki tartalom, tradíció és szépség a Presage Sharp Edged kollekcióban mutatja meg magát teljesen.

A Sieko 5 Series: A Seiko 5 egy népszerű és elérhető árkategóriájú órasorozat, amely különböző stílusokban és színekben érhető el. Ezek a modellek sokszor automata szerkezettel rendelkeznek. A fiatalokat megcélzó Seiko 5 Sports modellek tökéletesen alkalmazkodnak a mindennapok kihívásaihoz, az 5 stílus mindegyike a viselőjével azonosul. Így jött létre a Sports style a sportos mindennapokhoz, a Suits style az elegánsabb megjelenést kedvelőknek, a Specialist style a valódi egyéniségeknek, a Street style a legvagányabb, legaktívabb fiataloknak és a Sense style a szépségekre nyitott álmodozóknak - így ebben a sorozatban mindenki megtalálja a saját Seiko óráját.

A Seiko Premier: A Premier sorozat igazán elegáns luxus órákat kínál, amelyek ideálisak üzleti és formális eseményekhez.

Te melyiket választod?