Seiko órák

Aki egy kicsit is jártas az órák világában, annak biztosan nem ismeretlen a SEIKO márka, hiszen a több évtizedes óragyártásban szerzett tapasztalatuknak köszönhetően a világ legnagyobb óragyártói közé tartoznak.

A japán gyár a megjelenés és a funkciók teljes harmóniájára törekszik, mely eredményeként új technikai megoldások és fejlesztések sora forradalmasította nemcsak a SEIKO, hanem az egész világ óragyártását is.

Görgess lejjebb, hogy megtaláld álmaid SEIKO óráját!

 

 

Minden, amit tudnod kell a Seiko-ról

A SEIKO története 1881-ben kezdődött, és az eltelt 140 év a töretlen fejlődés időszaka volt. Az alapító, Kintaro Hattori víziója nem kevesebb volt, mint az óraipar legmeghatározóbb vállalatát létrehozni Japánban. A terv megvalósításához segítette az életfilozófiája is, mely a jelmondatában testesült meg: “Always one step ahead of the rest”, vagyis “Járj mindig egy lépéssel a többiek előtt”.

Megfogadva az alapító által kitűzött irányt, a SEIKO 140 éves történelme során az innovációkra fektette a legnagyobb hangsúlyt, ám mindig hatalmas tiszteletet mutatva a tradíciók iránt.
A SEIKO fennállása során olyan mérföldköveket hagyott maga mögött az óraiparban, mint a kvarc karórák megjelentetése, az első mechanikus automata kronográf kaliber, vagy a szintén elsőként megjelent GPS Solar szerkezetes karóra.

Ha szeretnéd, hogy órád nemcsak szép, de kiemelkedően magas minőségű és időtálló is legyen, a SEIKO lesz a te márkád. A jobb oldali menü segítségével válaszd ki, hogy női vagy férfi órát keresel, majd a szűrők segítségével tovább tudod szűkíteni a kínálatot kollekciók és funkció szerint.

A SEIKO órák kollekciói mind egy-egy szemléletet követnek, legyen az a letisztult szépség, a sportosság vagy a technológia diadala - minden életstílushoz találhatsz egy tökéletes SEIKO modellt.