Szállítási módok

A sikeresen leadott megrendeléseket követően megrendelésed visszaigazoljuk a pontos vételárral és szállítási feltételekkel.

A házhozszállításokban szerződött partnerünk a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

A házhozszállítási idő: 1- 3 munkanap 

A házhozszállítás 15.000 ft felett ingyenes, alatta 1.500 Ft.

Szombati szállítás

Amennyiben budapesti címre szeretnél rendelni, módodban áll szombati kiszállítást is kérni. Ebben az esetben a házhozszállítási díjak így alakulnak:
15.000 Ft feletti rendelés esetén 3.000 Ft, 15.000 Ft alatti rendelés esetén 4.500 Ft.

A szombati kiszállítást csak a csütörtök éjfélig leadott rendelések esetében tudjuk garantálni.

Szállítás Szlovákiába

Szlovákiai szállítás esetén házhozszállítási díjaink a következőképpen alakulnak:

A házhozszállítás 70.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, alatta 5.900 Ft.

Kérjük az átvételkor ellenőrizd csomagod tartalmát, és amennyiben valamelyik tétel hiányzik belőle, vagy a csomag sérülten érkezik, kérd meg a futárt, hogy töltsetek ki egy kárbejelentőt.

A futárnál készpénzzel, vagy kártyával is tudsz fizetni. De az összeget rendezheted előreutalással isA rendelésed alapján készítünk egy díjbekérőt, amit e-mailben elküldünk neked. A díjbekérőn látni fogod a bankszámlaszámunkat, a rendelésed összegét és a számla sorszámát, ami alapján utalni tudsz. Az utalásnál a számla sorszámára hivatkozz.Miután beérkezik az utalásod, kiállítjuk a számlát a díjbekérő alapján és feladjuk a rendelésed.

Kérjük az átvételkor ellenőrizd csomagod tartalmát, és amennyiben valamelyik tétel hiányzik belőle, vagy a csomag sérülten érkezik, kérd meg a futárt, hogy töltsetek ki egy kárbejelentőt.