Guess órák és ékszerek

A szokatlan színek és stílusok variálása nem meglepő a Guesstől, ezért ne csodálkozz, ha ez az általuk tervezett órákon és ékszereken is megjelenik!

A Marciano testvérek által irányított cég sohasem félt használni a dizájn elemeket a kiegészítőin, így az óráin és az ékszerein sem. Egy stílusos Guess kiegészítő nem csak öltöztetni fog téged, hanem tökéletes képet ad a személyiségedről is.

Válaszd ki a kedvencedet!

 

 

Minden, amit tudnod kell a Guess-ről

A világhírű amerikai Guess márkát egy francia gyökerekkel rendelkező testvérpár alapította a napfényes Kaliforniában a 80-as évek legelején.

A Marciano testvérek izgalmas újításokat hoztak be az amerikai divatkultúrába azzal, hogy újra gondolták az ország ikonikus anyagát, a farmert. És ez csak a kezdet volt. A siker pedig nem váratott sokat magára és lassan az egész világ megismerte őket és azt, amit a divatról gondolnak. Manapság a ruhák mellett a márka az ékszerekre és az órákra is nagy hangsúlyt fektet. Órakollekciójuk szinte az elsők között debütált a kiegészítőik terén és a mai napig világszerte óriási sikernek örvend. 


Fedezd fel a legújabb Guess órákat és ékszereket a webshopunkon!