Az elmúlt 1-2 év divatját a kényelem és a minimalizmus jellemezte, de ennek 2022-ben úgy tűnik vége szakad. Legalábbis a divatbemutatók erre utalnak, hiszen a neves tervezők merészebbnél merészebb holmikat álmodtak meg - és ez magában foglalja az ékszereket is. Itt az idő, hogy átbeszéljük milyen ékszertrendek várhatóak 2022-ben!
Január 6-án debütál szerte a világon a Pandora első 2022-es kollekciója, amiben már a Valentin-napi különlegességek is helyet kapnak. Az új darabokat a szerelem és a szeretet ihlette, így számos látványos szív charmmal, szeretetet szimbolizáló motívummal gazdagodik a márka kínálata.
Nyakunkon a karácsony, és még nem tudod mi kerüljön a fa alá? Ha neked is fejtörést okoz, hogy mit ajándékozz feleségednek, barátnődnek, édesanyádnak, vagy a testvérednek, jó helyen jársz! Blogunkban összeválogattuk a legkedveltebb női termékeinket. Minden olyat, amivel garantáltan mosolyt csalsz az ajándékozottak arcára.
Már csak pár nap maradt karácsonyig, de még mindig nem tudod mivel lepd meg családod férfi tagjait? Felejtsd el a szokványos és unalmas ajándékokat...igazából egy férfi sem vágyik egy századik nyakkendőre, vagy zoknira! De vajon minek örülnének igazán? Tarts velünk és mutatunk pár szuper ötletet!
1 hónap múlva itt a karácsony! Tudod már, hogy kit mivel lepsz meg a fa alatt? Vagy már el is kezdted a karácsonyi ajándékok beszerzését? Esetleg még ötleted sincs, hogy mivel ajándékozd meg szeretteid? Ha az utóbbi csoportba tartozol, csak semmi pánik! Tarts velünk, és segítünk!
Az őszi - téli hónapok beköszöntével a legtöbben automatikusan elkezdünk sötét színű ruhákat hordani. Elmaradnak a vidám árnyalatok, és mintha kötelező lenne, úgy húzzuk magunkra az első kezünk ügyébe akadó fekete pulcsit és kabátot. Pedig ilyenkor is érdemes lenne egy - egy erőteljesebb színnel próbálkozni, hiszen egy jól megválasztott árnyalat élettel telibbé teszi megjelenésünket. Kezdjétek gyönyörű földszínekkel a kísérletezést!
Minden évben hatalmas várakozás övezi a Pandora karácsonyi kollekciójának megjelenését. A várva várt ünnepi ékszerek idén szerte a világon október 28-án kerülnek ki az üzletekbe, de ha velünk tartasz, beleshetsz a kulisszák mögé, és már most, a megjelenés előtt megismerkedhetsz az új darabokkal.
Kíváncsi vagy milyen divattrendek jellemzik a 2021-es őszi szezont? Szeretnéd tudni mit viselj a hidegebb napokon, és milyen kiegészítőkkel dobhatod fel a ruhatárad akkor is, ha nem szeretnél egy vagyont költeni? Cikkünkben adunk nektek egy kis iránymutatást!
Ismerd meg az elsők között, még a hivatalos megjelenés előtt a Pandora legújabb dobását, a teljesen személyre szabható megújult Pandora Me kollekciót! Eddig soha nem látott merész megoldások, vagány minták és színek várnak rád!
Keverd bátran a különböző fémárnyalatokat és motívumokat, viselj egyszerre több fülbevalót, láncot vagy karkötőt és alkosd meg saját, egyedi stílusod! A Thomas Sabo legújabb ékszereit kifejezetten erre tervezték.
Fontos mérföldkőhöz érkeztünk, 30 éve, hogy megnyitotta kapuit az első Juta üzlet a budapesti Erzsébet körúton. Kerek születésnapunk alkalmából készítettünk nektek egy visszaemlékező összegzést az elmúlt 30 évünkről, hogy ti is jobban megismerhessetek minket, Jutásokat.
Ismerd meg legújabb óramárkánk, a Citizen izgalmas történetét és fedezd fel milyen észbontó innovációkat köszönhetünk nekik!