Ismerd meg a karikagyűrűk izgalmas történetét, a hozzá kapcsolódó magyar szokásokat, és fedezd fel egyedülálló karikagyűrű-tervező programunkat!
Az esküvői kiegészítők hagyományáról biztosan minden menyasszony hallott már. A szerencsés házassághoz kell valami, ami nem a miénk. Azon kívül legyen valami, ami teljesen új, illetve valami, ami régi. És persze a kékről se feledkezzünk meg. Mutatunk pár tippet!
Május 26-tól lesz elérhető világszerte a Pandora legújabb, 2022-es nyári kollekciója, amit még a megjelenés előtt, az elsők között ismerhetsz meg, ha tovább olvasol.
A technikai újdonságokban bővelkedő napjainkban már sokunk számára természetes, hogy minden kiegészítőnk okos. A háztartási gépeink, a telefonjaink mellett már olyan órát is választhatunk, amely intelligens tulajdonságokkal bír. Ha igazán minőségi darabot keresel belőle, akkor egy svájci Garmin okosóra biztosan meg fogja ugrani ezt a mércét. Nézzük miért ők az egyik legjobbak az okosóra piacon!
Május első vasárnapján, azaz idén május elsején az édesanyákat ünnepeljük. Ez az ünnep remek alkalmat ad arra, hogy megmutasd anyukádnak, mennyire értékeled mindazt, amit érted tett. Lepd meg őt egy szívének kedves programmal és egy olyan anyák napi ajándékkal, mely soha nem múló szeretetedre emlékezteti.
A tavasz és jó idő beköszöntét egy új, igazán színes és vidám márkával ünnepeljük. A Coeur de Lion üde színfolt az ékszerek palettáján, mely mostantól a te kiegészítőid között is ott lehet. Tudj meg mindent az újdonságokról, és válaszd ki közülük új kedvenceid!
A gyémántékszerek töretlen népszerűségnek örvendenek, az évek során a szeretet egyik legidőtállóbb szimbólumává váltak. De vajon miért alakult ez így? És mit is kell tudni a gyémántokról? Olvass tovább, összegyűjtöttük a legfontosabb tényeket.
2022 tavasza a vérpezsdítő színek és a játékos minták időszaka lesz. A komor és hosszú tél után igazi felüdülést jelentek ezek az új, vidám irányzatok, melyek természetesen a divatékszerek világába is begyűrűztek. Mutatjuk milyen ellenállhatatlan ékszertrendekkel vár az idei tavaszi szezon.
Már nem kell sokat várnunk a tavasz beköszöntére és vele együtt a Pandora virágokkal teli, tavaszi kollekciójára sem. Tarts velünk, és nézd meg milyen újdonságokkal rukkol elő a márka!
Életed egyik legfontosabb vásárlása előtt állsz, hiszen minden bizonnyal egy olyan eljegyzési gyűrűt szeretnél választani, amit szerelmed örökké büszkén visel majd. Tudjuk, hogy ez nem könnyű feladat. Szeretnénk neked segíteni, így írtunk egy olyan vásárlási útmutatót, ami végigvesz minden dolgot, amire érdemes figyelni a gyűrű vásárlásnál.
Az elmúlt 1-2 év divatját a kényelem és a minimalizmus jellemezte, de ennek 2022-ben úgy tűnik vége szakad. Legalábbis a divatbemutatók erre utalnak, hiszen a neves tervezők merészebbnél merészebb holmikat álmodtak meg - és ez magában foglalja az ékszereket is. Itt az idő, hogy átbeszéljük milyen ékszertrendek várhatóak 2022-ben!
Nyakunkon a karácsony, és még nem tudod mi kerüljön a fa alá? Ha neked is fejtörést okoz, hogy mit ajándékozz feleségednek, barátnődnek, édesanyádnak, vagy a testvérednek, jó helyen jársz! Blogunkban összeválogattuk a legkedveltebb női termékeinket. Minden olyat, amivel garantáltan mosolyt csalsz az ajándékozottak arcára.