Kicsit több mint 1 hónap múlva itt a karácsony! Tudod már, hogy mivel leped meg szeretteid a fa alatt? Vagy már el is kezdted a karácsonyi ajándékok beszerzését?  Esetleg még ötleted sincs, hogy mivel ajándékozd meg szeretteid? Ha az utóbbi csoportba tartozol, csak semmi pánik! Tarts velünk, és segítünk!
Karóránk és ékszereink az öltözködésünk fontos részei, amelyekkel stílusunkat és személyiségünket is kifejezhetjük. Megfelelő kiegészítők választásával valóban megkoronázhatjuk megjelenésünket, de ez csak akkor lesz lehetséges, ha arra is figyelünk, hogy óránk és ékszereink egymással is tökéletes összhangban legyenek. Ehhez mutatunk blogunkban pár tippet.
A Pandora rajongók minden évben izgatottan várják a márka karácsonyi kollekcióját, hiszen ilyenkor érkeznek általában a márka legkülönlegesebb ékszerei. Idén a várva várt darabok október 26-án kerülnek ki a boltok polcaira, de ebben a blogunkban mi már mutatunk nektek egy kis ízelítőt belőlük. Elöljáróban annyit mondhatunk, hogy egy igazán imádnivaló kollekció érkezik, mely tele van tökéletes karácsonyi ajándékokkal.
Elhoztuk nektek az ékszerek új generációját: több mint 30 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött létrehoztuk saját, egyedülálló arany és ezüst ékszer kollekcióinkat. Ismerd meg közelebbről te is a Juta Gold és a Juta Silver márkákat, melyeket az ékszerek iránti soha nem múló szenvedélyünk és vásárlóink igényeinek maximális kiszolgálása hívott életre.
A technikai újdonságokban bővelkedő napjainkban már sokunk számára természetes, hogy minden kiegészítőnk okos. A háztartási gépeink, a telefonjaink mellett már olyan órát is választhatunk, amely intelligens tulajdonságokkal bír. Ha igazán minőségi darabot keresel belőle, akkor egy svájci Garmin okosóra biztosan meg fogja ugrani ezt a mércét.
Az esküvőnk életünk egyik legfontosabb eseménye, ahol érthető módon szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Ha már kiválasztottuk a tökéletes ruhát, megterveztük a hozzá illő különleges frizurát és sminket, érdemes az esküvői ékszerekre is figyelmet fordítani, hiszen ezek a kiegészítők tökéletesítik a megjelenésünket és segítenek abban, hogy még jobban megmutathassuk egyedi stílusunkat.
Tudtad, hogy a Jutánál egyedi ékszerek készítésére is van lehetőséged? Álmodd meg, és mi kiváló ötvösünk segítségével megalkotjuk neked a kívánt ékszert. Ha szeretnéd tudni hogyan zajlik az ékszerkészítés folyamata és szívesen belelátnál egy ötvös munkájába, olvass tovább.
Egy minőségi férfi óra a csuklón sok mindent elárul a viselőjéről. A férfi órák reneszánszukat élik, a stílusos megjelenés nélkülözhetetlen eszközeivé váltak. Kidolgozottságukban, működési elvükben azonban lényeges eltérések lehetnek. Ebben a blogcikkben most azt szedtük össze, hogy mit kell tudni az elemes, az automata és a solar férfi órákról.
A kövekkel díszített ékszerek sokkal figyelemfelkeltőbb látványt nyújtanak, mint a díszítetlen, nemesfémből készült társaik. Egy drágaköves ékszer viselete egyfajta tartást kíván meg viselőjétől, attól függetlenül, hogy ma már nemcsak alkalomadtán szokás hordani őket. De vajon milyen kövek kerülnek az ékszerekbe? Mit kell tudni az egyikről, s mit a másikról? Drágakövekről szóló kisokosunkban segítünk eligazodni a kövek pazar világában!
Ha szeretnéd feldobni tavaszi ruhatárad pár különleges kiegészítővel, olvass tovább: összegyűjtöttük azokat az izgalmas ékszertrendeket, amelyek idén tavasszal mindenkit levesznek majd a lábukról!
Esküvőre készültök, és még nem találtátok meg a hozzátok leginkább passzoló karikagyűrűket? Esetleg azt sem igazán tudjátok hol és miként kezdjétek a keresést? Olvassatok tovább, segítünk! Elmondjuk mire számíthattok, ha eljöttök hozzánk, milyen kínálat vár rátok és adunk pár tippet arra is, hogy mire figyeljetek a választásnál.
Rohamosan közeledik a Valentin-nap, itt az ideje tehát, hogy beszerezz egy kedves kis apróságot szerelmednek. Ha nem tudod mivel lepd meg szíved hölgyét február 14-én, olvass tovább, segítünk!