Ma délutántól elérhető webshopunkon és szentendrei üzletünkben a Pandora tavaszi kollekciója! A várva várt új charmok a virágos kertek varázslatos hangulatát idézik meg, de legkedvesebb hobbijainkról és házi kedvenceinkről is mesélnek.
Előfordulhat, hogy ékszereid az idő múlásával veszítenek fényükből, ami a viselésből, a bőrrel való folyamatos közvetlen érintkezésből, de a nem megfelelő ápolásból is fakadhat.  Ha szeretnéd, hogy ékszereid sokáig megőrizzék eredeti szépségüket, figyelj oda a megfelelő ápolásra és a helyes tárolásra. A szakszerű ékszertiszításhoz találsz pár tippet a továbbiakban.
Fogadjunk, soha nem gondoltál még a törtaranyra úgy, mint egy remek zero waste lehetőségre! Pedig a legtöbbünknek szinte biztos, hogy van a fiókjában egy olyan doboza, vagy ékszertartója, amiben a nyolcadikos ballagásra kapott divatjamúlt gyűrűt, fél pár fülbevalót, vagy a banketten elszakadt láncot tartjuk. Nézzük, mit kezdhetünk velük!
A napokban érkezik az üzletekbe a Thomas Sabo új kollekciója, amiből most mutatunk egy kis ízelítőt. Fedezd fel az újdonságokat, ismerd meg az új trendeket még a megjelenés előtt és válaszd ki már most az új kedvenceidet!
2021-ben ismét izgalmas trendek érkeznek, de lesz pár újra divatba jövő régi kedvenc is! Cikkünkben adunk egy kis betekintést az idei trend színekbe, mintákba és fazonokba, de természetesen mesélünk az ékszerekről is.
Január 7-én debütál szerte a világon a Pandora első 2021-es kollekciója, amiben már a Valentin - napi különlegességek is helyet kaptak. Az új darabokat a szerelem és a szeretet ihlette.
Mostantól üzleteink mellett webshopunkon is elérhetőek gondosan válogatott arany és ezüst ékszereink! Tudj meg többet róluk, majd fedezd fel az újdonságokat!
Idén egy kicsit más hangulatban telik az ünnepi készülődés, mint az ilyenkor megszokott, sajnos sok a bizonytalanság. Emiatt bevezettünk számos új szolgáltatást, ami megkönnyíti számotokra a karácsonyi készülődés és az ajándékozás folyamatát.
Minden évben hatalmas várakozás övezi a Pandora karácsonyi kollekciójának megjelenését. A várva várt ünnepi ékszerek idén szerte a világon október 29-én kerülnek az üzletekbe. Ismerkedj meg mindenki más előtt az új darabokkal!
Imádnivaló gyerekfülbevalókkal bővült webshopunk kínálata! Cuki állatos, virágos és szivecskés motívumok várják a legkisebbeket!
Egymással kombinálható stílusos karkötők és nyakláncok, valamint elragadó fülékszerek érkeztek hozzánk a Thomas Sabotól! Alkosd meg velük a saját stílusod!
Ismerd meg a világ legszebb és leggondosabban válogatott gyémántjait, a Forevermark gyémántokat!