Ezekben a pillanatokban kerültek ki boltjaink polcaira és webshopunkra a Thomas Sabo legújabb ékszerei. Ismerd meg az elsők között az újdonságokat!
Az új évet rögtön egy izgalmas újdonsággal kezdjük: január 5-én debütál szerte a világon a Pandora első 2023-as kollekciója, amiben már a Valentin - napi különlegességek is helyet kapnak. Az új darabokat a szerelem és a szeretet ihlette, így számos látványos szív charmmal és szeretetet szimbolizáló motívummal gazdagodik a márka kínálata.
Jövő hétvégén itt a karácsony, ami azt jelenti, hogy már csak pár napod maradt a tökéletes ajándékok megtalálására. Ha még ötleted sincs, hogy mivel lepd meg a párod, férjed, vagy családod férfi tagjait, ne aggódj, segítünk! Válogatásunkban összegyűjtöttünk neked 10 szuper karácsonyi ajándékot férfiaknak, melyek között te is biztosan megtalálod azt, amivel mosolyt csalhatsz szeretteid arcára.
1 hónap múlva itt a karácsony! Tudod már, hogy kit mivel lepsz meg a fa alatt? Vagy már el is kezdted a karácsonyi ajándékok beszerzését?  Esetleg még ötleted sincs, hogy mivel ajándékozd meg szeretteid? Ha az utóbbi csoportba tartozol, csak semmi pánik! Tarts velünk, és segítünk!
Az emberiség számára az arany évezredek óta értéket képvisel. A legtöbb kultúra ezzel a nemes fémmel fejezte ki vagy fejezi ki a mai napig a gazdagságot és a vagyont. A történelem során az emberek ráadásul azt is megtapasztalták, hogy az arany árát a válságok és háborúk nem csökkentik. Ez a felismerés pedig  megnyitotta az utat a befektetési arany előtt. Blogunkban most sorra vesszük a vele kapcsolatos legfontosabb tundivalókat.
A Pandora rajongók minden évben izgatottan várják a márka karácsonyi kollekcióját, hiszen ilyenkor érkeznek általában a márka legkülönlegesebb ékszerei. Idén a várva várt darabok október 27-én kerülnek ki a boltok polcaira, de ebben a blogcikkben mi már mutatunk nektek egy kis ízelítőt belőlük. Elöljáróban annyit mondhatunk, hogy egy igazán imádnivaló kollekció érkezik, mely tele van tökéletes karácsonyi ajándékokkal. 
Az arany ékszereknél klasszikusabb és időtállóbb szépségeket nem nagyon találunk a világon. Számos családban öröklődik egy-egy kiemelt jelentőségű medál, gyűrű, vagy épp nyaklánc, amely a legtöbb esetben aranyból készült. Ez a gesztus ráadásul egy remek befektés is lehet. Ebben a cikkben annak jártunk utána, hogy mitől válhatnak az arany ékszerek értékálló befektetéssé?
Ha kíváncsi vagy, neked melyik színű Coeur de Lion ékszer állna a legjobban, nézd meg Somogyvári Edit stílustanácsadóval készített videónkat, akivel a különböző színtípusokról és a hozzájuk passzoló ékszerekről beszélgettünk.
Szeptember 29-től lesz elérhető világszerte a Pandora legújabb, 2022-es őszi kollekciója, amit még a megjelenés előtt, az elsők között ismerhetsz meg, ha tovább olvasol. Tarts velünk!
Az arany ékszerek azok a darabok, amelyek generációról generációra öröklődhetnek a családunkban. Egy klasszikus fazonú arany gyűrű, arany fülbevaló vagy arany nyaklánc épp úgy díszítheti a nagymamát, mint évekkel később az unokát. Az arany ékszereink megfelelő tisztításával és tárolásával pedig hosszú távon megőrizhetjük a féltett ékszerek eredeti fényét és minőségét.
Egy jól megválasztott óra egy férfi csuklóján nem pusztán egy időmérő eszköz, hanem egy tökéletes kiegészítő is lehet. Vagy épp egy olyan okoseszköz, ami tudásával megkönnyíti a hétköznapokat. Egy biztos manapság a férfi óramárkák széles választékban kínálnak izgalmasabbnál izgalmasabb darabokat az uraknak. Nézzük, melyek a legnépszerűbbek!
Egy férfi legfontosabb kiegészítője általában az órája, és az urak többsége meglehetősen óvatos, ha ékszerekről van szó. Pedig ennek nem kellene így lennie. Egy jól megválasztott karkötő, vagy nyaklánc különleges színfoltja lehet egy férfi megjelenésének is.