Ha kíváncsi vagy, neked melyik színű Coeur de Lion ékszer állna a legjobban, nézd meg Somogyvári Edit stílustanácsadóval készített videónkat, akivel a különböző színtípusokról és a hozzájuk passzoló ékszerekről beszélgettünk.
Szeptember 29-től lesz elérhető világszerte a Pandora legújabb, 2022-es őszi kollekciója, amit még a megjelenés előtt, az elsők között ismerhetsz meg, ha tovább olvasol. Tarts velünk!
Az arany ékszerek azok a darabok, amelyek generációról generációra öröklődhetnek a családunkban. Egy klasszikus fazonú arany gyűrű, arany fülbevaló vagy arany nyaklánc épp úgy díszítheti a nagymamát, mint évekkel később az unokát. Az arany ékszereink megfelelő tisztításával és tárolásával pedig hosszú távon megőrizhetjük a féltett ékszerek eredeti fényét és minőségét.
Egy jól megválasztott óra egy férfi csuklóján nem pusztán egy időmérő eszköz, hanem egy tökéletes kiegészítő is lehet. Vagy épp egy olyan okoseszköz, ami tudásával megkönnyíti a hétköznapokat. Egy biztos manapság a férfi óramárkák széles választékban kínálnak izgalmasabbnál izgalmasabb darabokat az uraknak. Nézzük, melyek a legnépszerűbbek!
Egy férfi legfontosabb kiegészítője általában az órája, és az urak többsége meglehetősen óvatos, ha ékszerekről van szó. Pedig ennek nem kellene így lennie. Egy jól megválasztott karkötő, vagy nyaklánc különleges színfoltja lehet egy férfi megjelenésének is.
A gyöngy az elegancia és a nőiesség megtestesítője, mely sokáig státusz szimbólumnak is számított. Szezonról szezonra visszatért a divatba, de idén igazi reneszánszát éli, új, modern köntöst kapva. Így manapság már nem csak a nagymamáink ékszeres dobozában van helyük, hanem a sajátunkban is. Ismerkedjünk meg most kicsit közelebbről velük!
Július 28-tól lesz elérhető világszerte a Pandora legújabb kollekciója, amit még a megjelenés előtt, az elsők között ismerhetsz meg, ha tovább olvasol. Tarts velünk!
A Pandora Me a jól ismert Pandora márka egyedi stílusú kistestvére. A márka kötelékébe tartozó új ékszerek egy kicsit olyanok, mint a lego. Vannak benne elemek, amelyekkel hosszabbítani, vagy kiegészíteni tudsz, és vannak benne olyan darabok, amelyekkel pedig inkább díszíteni. Ebben a cikkben a Pandora Me univerzumában segítünk eligazodni.
Ismerd meg a karikagyűrűk izgalmas történetét, a hozzá kapcsolódó magyar szokásokat, és fedezd fel egyedülálló karikagyűrű-tervező programunkat!
Az esküvői kiegészítők hagyományáról biztosan minden menyasszony hallott már. A szerencsés házassághoz kell valami, ami nem a miénk. Azon kívül legyen valami, ami teljesen új, illetve valami, ami régi. És persze a kékről se feledkezzünk meg. Mutatunk pár tippet!
Május 26-tól lesz elérhető világszerte a Pandora legújabb, 2022-es nyári kollekciója, amit még a megjelenés előtt, az elsők között ismerhetsz meg, ha tovább olvasol.
A technikai újdonságokban bővelkedő napjainkban már sokunk számára természetes, hogy minden kiegészítőnk okos. A háztartási gépeink, a telefonjaink mellett már olyan órát is választhatunk, amely intelligens tulajdonságokkal bír. Ha igazán minőségi darabot keresel belőle, akkor egy svájci Garmin okosóra biztosan meg fogja ugrani ezt a mércét. Nézzük miért ők az egyik legjobbak az okosóra piacon!