Világszerte július 29-én jelenik meg a Pandora 2021-es őszi kollekciója, de mi most az elsők között szeretnénk megmutatni nektek a márka újdonságait. Rendhagyó módon, az ékszerek mellett különleges charmokkal díszíthető kulcstartók, táskadíszek és fülbevalók is érkeznek! Nézd meg őket még a hivatalos megjelenés előtt!
Órát általában nem cserél minden nap az ember, ez egy hosszabb távra szóló beruházás, így érdemes jól átgondolni, hogy milyen darab mellett tesszük le a voksunkat. Ha olyan órát szeretnénk, amit minden alkalommal bátran viselhetünk,válasszunk egy univerzális darabot, ami minden öltözethez illik. De hogyan válasszuk ki azt az egyet? Ebben szeretnénk most segíteni.
A márkától kissé szokatlan, modern és letisztult kollekciót dob piacra a Pandora. Az újdonságok világszerte július elsején kerülnek ki a boltok polcaira, de ha velünk tartasz, még a megjelenés előtt megcsodálhatod az új ékszereket!
Ha kezdő anyukaként te is sokat gondolkodsz azon, hogy mikor érdemes kifúratnod a kislányod fülét, akkor ez a cikk neked szól. Összeszedtünk mindent, amit a füllyukasztásról és a gyerek fülbevalókról tudni érdemes.
A gyűrű már ősidők óta tradicionális szimbóluma a férfi és nő közötti kapcsolat megpecsételésének, az elköteleződésnek. Nem csupán egy szép ékszer, hanem annál sokkal több, hiszen ez fejezi ki a külvilág számára, hogy tartozunk valakihez. De mi a különbség az eljegyzési gyűrű, a karikagyűrű és a kísérőgyűrű között? És melyik kezünkön kell őket hordani? 
Szerte a világon május 27-én kerül ki az üzletekbe a Pandora nyári kollekciója, de blogunkban már most találsz egy exkluzív ízelítőt a legújabb darabokból. Legyél te is az elsők között, akik már a megjelenés előtt látják a nyári újdonságokat!
A napokban kerültek ki üzleteinkbe és webshopunkra a Tommy Hilfiger 2021-es nyári újdonságai, melyekből most mutatunk nektek egy kis ízelítőt. Olvass tovább és ismerd meg a következő szezon trendjeit!
Április 15-től lesz elérhető világszerte a Pandora legújabb, anyák napi kollekciója, amit még a megjelenés előtt, az elsők között ismerhetsz meg közelebbről, ha cikkünkre kattintasz.
A webshopunkba is hozott a húsvéti nyuszi meglepetést: új Calvin Klein ékszerek és órák színesítik a kínálatunkat. Ismerd meg az új stílusokat és válaszd ki új kedvenceidet!
A home office jelenség begyűrűzésével ideje egy kicsit foglalkoznunk a karanténstílussal is. Ugyanis egyre többen maradunk otthon, és lesz a nappalink vagy a konyhánk az irodánk. Nézzük meg, hogy mit érdemes viselni a videókonferenciákon!
Ma délutántól elérhető webshopunkon és szentendrei üzletünkben a Pandora tavaszi kollekciója! A várva várt új charmok a virágos kertek varázslatos hangulatát idézik meg, de legkedvesebb hobbijainkról és házi kedvenceinkről is mesélnek.
Előfordulhat, hogy ékszereid az idő múlásával veszítenek fényükből, ami a viselésből, a bőrrel való folyamatos közvetlen érintkezésből, de a nem megfelelő ápolásból is fakadhat.  Ha szeretnéd, hogy ékszereid sokáig megőrizzék eredeti szépségüket, figyelj oda a megfelelő ápolásra és a helyes tárolásra. A szakszerű ékszertiszításhoz találsz pár tippet a továbbiakban.