Indul a visszaszámlálás: világszerte május 25-én jelenik meg a Pandora legújabb, nyári kollekciója. Ha velünk tartasz, most az elsők között, még a megjelenés előtt megismerheted az újdonságokat.
A kövekkel díszített ékszerek sokkal figyelemfelkeltőbb látványt nyújtanak, mint a díszítetlen, nemesfémből készült társaik. Egy drágaköves ékszer viselete egyfajta tartást kíván meg viselőjétől, attól függetlenül, hogy ma már nemcsak alkalomadtán szokás hordani őket. De vajon milyen kövek kerülnek az ékszerekbe? Mit kell tudni az egyikről, s mit a másikról? Drágakövekről szóló kisokosunkban segítünk eligazodni a kövek pazar világában!
Less be a kulisszák mögé, és fedezd fel a Pandora legújabb, anyák napi kollekcióját még a hivatalos megjelenés előtt! Nézd meg milyen új charmok és ékszerek érkeznek mindenki más előtt!
Ha szeretnéd feldobni tavaszi ruhatárad pár különleges kiegészítővel, olvass tovább: összegyűjtöttük azokat az izgalmas ékszertrendeket, amelyek idén tavasszal mindenkit levesznek majd a lábukról!
Esküvőre készültök, és még nem találtátok meg a hozzátok leginkább passzoló karikagyűrűket? Esetleg azt sem igazán tudjátok hol és miként kezdjétek a keresést? Olvassatok tovább, segítünk! Elmondjuk mire számíthattok, ha eljöttök hozzánk, milyen kínálat vár rátok és adunk pár tippet arra is, hogy mire figyeljetek a választásnál.
Világszerte február 16-án kerül ki a boltok polcaira a Pandora legújabb, tavaszi kollekciója, de ha tovább olvasol, már most megnézheted milyen ékszerek érkeznek. Fedezd fel az újdonságokat, már a megjelenés előtt!
Rohamosan közeledik a Valentin-nap, itt az ideje tehát, hogy beszerezz egy kedves kis apróságot szerelmednek. Ha nem tudod mivel lepd meg szíved hölgyét február 14-én, olvass tovább, segítünk!
Ezekben a pillanatokban kerültek ki boltjaink polcaira és webshopunkra a Thomas Sabo legújabb ékszerei. Ismerd meg az elsők között az újdonságokat!
Az új évet rögtön egy izgalmas újdonsággal kezdjük: január 5-én debütál szerte a világon a Pandora első 2023-as kollekciója, amiben már a Valentin - napi különlegességek is helyet kapnak. Az új darabokat a szerelem és a szeretet ihlette, így számos látványos szív charmmal és szeretetet szimbolizáló motívummal gazdagodik a márka kínálata.
Jövő hétvégén itt a karácsony, ami azt jelenti, hogy már csak pár napod maradt a tökéletes ajándékok megtalálására. Ha még ötleted sincs, hogy mivel lepd meg a párod, férjed, vagy családod férfi tagjait, ne aggódj, segítünk! Válogatásunkban összegyűjtöttünk neked 10 szuper karácsonyi ajándékot férfiaknak, melyek között te is biztosan megtalálod azt, amivel mosolyt csalhatsz szeretteid arcára.
1 hónap múlva itt a karácsony! Tudod már, hogy kit mivel lepsz meg a fa alatt? Vagy már el is kezdted a karácsonyi ajándékok beszerzését?  Esetleg még ötleted sincs, hogy mivel ajándékozd meg szeretteid? Ha az utóbbi csoportba tartozol, csak semmi pánik! Tarts velünk, és segítünk!
Az emberiség számára az arany évezredek óta értéket képvisel. A legtöbb kultúra ezzel a nemes fémmel fejezte ki vagy fejezi ki a mai napig a gazdagságot és a vagyont. A történelem során az emberek ráadásul azt is megtapasztalták, hogy az arany árát a válságok és háborúk nem csökkentik. Ez a felismerés pedig  megnyitotta az utat a befektetési arany előtt. Blogunkban most sorra vesszük a vele kapcsolatos legfontosabb tundivalókat.