Idén egy kicsit más hangulatban telik az ünnepi készülődés, mint az ilyenkor megszokott, sajnos sok a bizonytalanság. Emiatt bevezettünk számos új szolgáltatást, ami megkönnyíti számotokra a karácsonyi készülődés és az ajándékozás folyamatát.
Minden évben hatalmas várakozás övezi a Pandora karácsonyi kollekciójának megjelenését. A várva várt ünnepi ékszerek idén szerte a világon október 29-én kerülnek az üzletekbe. Ismerkedj meg mindenki más előtt az új darabokkal!
Imádnivaló gyerekfülbevalókkal bővült webshopunk kínálata! Cuki állatos, virágos és szivecskés motívumok várják a legkisebbeket!
Egymással kombinálható stílusos karkötők és nyakláncok, valamint elragadó fülékszerek érkeztek hozzánk a Thomas Sabotól! Alkosd meg velük a saját stílusod!
Ismerd meg a világ legszebb és leggondosabban válogatott gyémántjait, a Forevermark gyémántokat!
Ékszereid az idő múlásával veszítenek fényükből, ami a viselésből, vagy a nem megfelelő ápolásból fakad.  Ha szeretnéd, hogy sokáig megőrizzék eredeti szépségüket, tartsd be ezeket a szabályokat!
Az állítható textilkarkötőket apró, de fontos szimbólumok díszítik, melyek egy - egy kivánságot szimbolizálnak.
Meséld el saját stílustörténetedet a Pandora Me ékszereivel! Fejezd ki egyéniségedet, és mutasd meg mindazt, amit szeretsz!
Válaszd ki első Pandora karkötődet, adj hozzá két, az ajánlatban szereplő charmot és 20% kedvezményt adunk a teljes szettre!
Új márkával bővült a kínálatunk! Megérkeztek a Stackers gyönyörű ékszer - és óratartó dobozai, melyekben méltó otthonra lelhetnek kedvenc ékszereid és óráid. Ráadásul letisztult, elegáns stílusuknak köszönhetően lakásodat is díszítik.
Május 31-én a gyerekeket ünnepeljük. Ha nincs ötleted, mivel lephetnéd meg lányod, vagy fiad, olvass tovább, segítünk!
Nagy örömmel jelentjük be, hogy május 18-tól a Juta Óra - Ékszer budapesti üzletei is megnyitották kapuikat!