Forevermark gyémánt ékszerek

 

Forevermark

 

 


 

Minden, amit tudnod kell a Forevermarkról

A Forevermark gyémánt nem más, mint egy ígéret.

Egy ígéret, mely értékes és hatalma van.

Egy ígéret, melyet nem szabad megszegni.

Egy ígéret,mely időtálló és erős köteléket teremt.

A Forevermark a De Beers vállalatcsoport tagja, mely a gyémántipar legjelesebb képviselőjeként több mint 125 évnyi szakmai tapasztalatot halmozott fel a gyémántkutatás, - bányászat és – forgalmazás terén.

A Forevermark kizárólag a világ leggondosabban válogatott gyémántjait varázsolja meseszép ékszerekké. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a világ összes gyémántjának alig 1 %-a méltó csupán arra, hogy a márka nevét viselje.

 

A márka nagy hangsúlyt fektet a szigorú üzleti, környezetvédelmi és szocális normák betartására.
Minden egyes gyémántjuk egyedi és azonosítható. A gyémántok szívébe egyedi Forevermark jelölést rejtenek, ez testesíti meg azt az ígéretet, mely szerint minden egyes gyémánt gyönyörű, ritka és tisztességes forrásból származik.
Ez az egyedi jelölés szabad szemmel láthatatlan, a Forevermark ikonját és egy egyedi sorszámot tartalmaz, mely alapján a gyémántot regisztrálni is lehet, megerősítve ezzel azt, hogy kihez tarozik az adott drágakő.

 

Mi a Jutánál hisszük, hogy egy gyémánt kiválasztása igen érzelemteli pillanat, melyre a legtöbb vásárló még hosszú évek múltán is szívesen emlékszik vissza, így szeretnénk magát a vásárlás élményét is értékessé tenni.
Forevermark értékesítési nagyköveteink felkészülten, szakértelemmel várják az érdeklődöket a budapesti Árkádban lévő üzletünkben.
Nálunk szép, elegáns környezetben ismerkedhetsz meg a Forevermark gyémántokkal, kollégáink pedig készséggel segítenek majd a megalapozott vásárlásban.