Bering órák és ékszerek

Ismerd meg az időtlen szépség és a jégmezők örökkévalósága inspirálta Bering női és férfi órákat!

A Bering órák egyedi módon vegyítik az egyszerűségre törekvő dán dizájnt a lehető legjobb minőségű és legerősebb anyagokkal. Óráik mindegyike letisztult, modern vonalvezetésű és nyersen elegáns. Magasan karcálló anyagokkal (high-tech kerámia és a zafírkristály óraüveg) dolgoznak, így az idő múlása sem hagy nyomot rajtuk. 

Ha te is a letisztultság és az egyszerűség híve vagy, és kedveled az időtálló darabokat, akkor a Bering márkát biztosan szeretni fogod! Görgess le, és válaszd ki a kedvenced!

 

Minden, amit tudnod kell a Beringről!

A márka története

Amikor 2008-ban a dán kalandvágyó üzletember, René Kaerskov kiugrott ejtőernyőjével egy helikopterből az Északi - sark felett, még nem is sejtette, hogy egy új ötlet megszületése felé ejtőernyőzik. Kaerskovot a landolás pillanatában visszavonhatatlanul megihlette a táj rideg szépsége és a végtelen jégmezők látványa. Az itt szerzett élményeit és fotóit hazatérve megosztotta egy barátjával, Michael Witt Johansennel is és az élményből fakadt beszélgetéseik során lassan kialakultak egy új óramárka körvonalai, mely olyan egyszerű, tiszta és lélegzetelállítóan szép, mint maga az Északi - sark.

Így születt meg a Bering óra dizájnjának ötlete. A brand a Bering nevet Vitus Beringről kapta, aki szintén az Északi-sark szépségéből ihletődött. 1728-ban Vitus Bering vezette az első Kamcsatkai expedíciót, melynek során felfedezte a Bering-tengert és eljutott az Északi-sarkvidékre. Róla kapta nevét az Északi-sarkvidék területén a Bering-tenger, valamint az Északi-sarktól délre eső Bering-időzóna is. Illetve, ahogy már említettük, ez a világhírű óramárka is.