Bering órák és ékszerek

Ismerd meg az időtlen szépség és a jégmezők örökkévalósága inspirálta Bering órákat!

A Bering órák egyedi módon vegyítik az egyszerűségre törekvő dán dizájnt a lehető legjobb minőségű és legerősebb anyagokkal. Óráik mindegyike letisztult, modern vonalvezetésű és nyersen elegáns. Magasan karcálló anyagokkal (high-tech kerámia és a zafírkristály óraüveg) dolgoznak, így az idő múlása sem hagy nyomot rajtuk. 

Ha te is a letisztultság és az egyszerűség híve vagy, és kedveled az időtálló darabokat, akkor a Bering márkát biztosan szeretni fogod! Görgess le, és válaszd ki a kedvenced!

 

Minden, amit tudnod kell a Beringről!

A márka története

Amikor 2008-ban a dán kalandvágyó üzletember, René Kaerskoy kiugrott ejtőernyőjével egy helikopterből az Északi - sark felett, még nem is sejtette, hogy egy új ötlet megszületése felé ejtőernyőzik. Kaerskoyt a landolás pillanatában visszavonhatatlanul megihlette a táj rideg szépsége és a végtelen jégmező látványa. Az itt szerzett élményeit hazatérve megosztotta üzleti partnereivel is és a beszélgetéseik során lassan kialakultak egy új óramárka körvonalai, mely egyszerű, tiszta és lélegzetelállítóan szép, mint maga az Északi - sark.

Így születt meg a Bering óra dizájnjának ötlete. A márka neve a szintén dán származású tengerész, Vitus Bering előtt tiszteleg, aki első európaiként fedezte fel Alaszkát.