Citizen órák

 

A japán Citizen márka elérhető áron kínál kiváló minőségű női és férfi karórákat.

A cég a piacon igazi úttörőnek számít a kutatás és fejlesztés területén. Nekik köszönhetjük többek között az eco-drive rendszert, azaz a fényenergiával hajtott órákat, a SuperTitanium anyagot, mely felülete ötször keményebb a nemesacélnál és fényesebb a titánimunál. De a márka élen jár a rádiójel vezérelésű és a műhold vezérelt karórák világában is.

Görgess le és találd meg a neked való férfi vagy női Citizen modellt!

 

Minden, amit tudnod kell a Citizen-ről

Az 1920-as évek közepén, Japánban született meg a Citizen márka, amely mára a világon forgalmazott órák egyik legkeresettebbje lett. Nevét Tokió akkori polgármesterének köszönheti, jelentése pedig állampolgár. Mivel az óra akkoriban sokaknak elérhetetlen luxuscikknek számított, így a névválasztás üzenetértékkel bírt: „Egy nap minden állampolgárnak legyen órája, a világ bármely országában is él.” Azóta sok év eltelt, és úgy tűnik, az alapítók álma valóra vált. Elérhető árú és jó minőségű óráik emberek millióinak csuklóján fellelhetők. Nem véletlenül.

Nézz körül kínálatunkban és válaszd ki te is a hozzád illő Citizen darabot! Jobb oldali szűrőink segítségével kiválaszthatod, hogy női vagy férfi órát keresel, a találatokat pedig tovább szűkítheted kollekció, funkció, átmérő, vízállóság, üveg, tok és szíj szerint.