Tommy Hilfiger órák és ékszerek

A Tommy Hilfiger márka óráit és ékszereit manapság már senkinek sem kell bemutatni, hiszen a manhattani cég piros, kék és fehér logójával a világ minden táján ismert és elismert szimbólum. A márka ékszerei és órái magát az amerikai stílust közvetítik, melyből egy olyan semmihez sem hasonló életérzés árad, ami lezserséget, kényelmet és gondtalanságot sugall.

Hilfiger a márka erősségének továbbra is az autentikusságát és eredetiségét tartja, ő nem követi, hanem kezdeményezi a trendeket. 

Tarts ebben vele te is!

 

Minden, amit tudnod kell a Tommy Hilfigerről

A márka történetéről röviden

Az ír gyökerekkel rendelkező amerikai Thomas Jacob Hilfiger a hetvenes évek elején nyitotta meg első üzletét New Yorkban. A tapasztalatlanság és a meggondolatlan pénzügyi lépések akkor hamar csődbe vitték a fiatalember vágyait. A kudarc azonban nem törte meg, nem sokkal később megalapította a Tommy Hill márkát, majd 1985-re megérkezett az áttörés is az ismertség felé. A cég eleinte kizárólag férfi sportruházattal foglalkozott, de nagyon hamar népszerűek lettek köszönhetően kiváló marketingérzéküknek. A kétezres évek elején a márka pedig felvette a ma is ismert alakját. Utcai, városi viselet tervezésébe fogtak és portfoliójuk azóta számos kiegészítővel, többek között órákkal és ékszerekkel is bővült.