Tommy Hilfiger órák és ékszerek

A Tommy Hilfiger óráit és ékszereit manapság már senkinek sem kell bemutatni, hiszen a manhattani cég piros, kék és fehér logója a világ minden táján ismert és elismert szimbólum. A márka ékszerei és órái magát az amerikai stílust közvetítik, melyből egy olyan semmihez sem hasonló életérzés árad, ami lezserséget, kényelmet és gondtalanságot sugall.

Hilfiger a márka erősségének továbbra is az autentikusságát és eredetiségét tartja, ő nem követi, hanem kezdeményezi a trendeket. 

Tarts ebben vele te is!

 

Minden, amit tudnod kell a Tommy Hilfigerről

A brand történetéről röviden

A Tommy Hilfiger márka egy világszerte elismert divatmárka, amelyet a nevét viselő tervező, Tommy Hilfiger alapított 1985-ben. Az első kollekciói az amerikai klasszikus stílust és a sportos eleganciát ötvözték, és hamar népszerűvé váltak a fiatalabb, urbánus vásárlók körében. A Tommy Hilfiger a „preppy” stílust, az amerikai sportos öltözködést és az ifjúságot képviseli a kezdetketől. A márka logója, a piros, fehér és kék színekkel díszített zászló, hamar az amerikai identitás és az optimizmus szimbóluma lett. A Hilfiger termék kínálata ma már a ruházaton túl kiterjed cipőkre, kiegészítőkre, parfümökre, ékszerekre és órákra is. Női és férfi óra és ékszer kollekcióit megtaláljátok a Juta Óra Ékszer üzleteiben és a webshopunkon is.