Férfi órák

Férfi karóra választékunk termékpalettáján csak olyan márkákat találsz, amelyek már kiállták az idő és a minőség próbáját.
Az egyes modellek ugyan külső kialakításukban eltérhetnek egymástól, de egyetlen jellemzőben maximálisan megegyeznek, ez pedig a garantáltan jó minőség. Bering, Boss, Citizen, Tommy Hilfiger vagy Zeppelin.
Köztük akkor is megtalálod a neked valót, ha hétköznapi időmérőre vágysz, de akkor is, ha valami elegánsabbat keresel.
Bőrszíjas modellek a klasszikus stílus kedvelőinek, vagy fémszíjasok a modernebb stílus képviselőinek.

 

Órák

A divatvilágában úgy tartják, hogy a legtöbbet egy férfiról a cipője és az órája árul el. Napjainkban ugyanis a karóra még mindig a stílusos és kifinomult megjelenés egyik kulcsfontosságú eleme. Egy jól megválasztott darab sok mindent elárul a viselőjéről a külvilág felé: honnan érkezett, mi a célja, mi a státusza a világban. Webshopunk férfi karóra kínálata úgy lett összeállítva, hogy megkönnyítse számodra a választást.

Tekintsd át kínálatunkat, hogy megtaláld azt az órát, ami téged igazán kifejez!

A hideg északról érkező Bering férfi karórák elsősorban az skandináv stílus kedvelőit szólítják meg. A letisztult, nyersen elegáns dizájn lélegzetelállítóvá varázsolja óráikat. Magas minőségű karcálló anyagokkal (high-tech kerámia és a zafírkristály óraüveg) dolgoznak, így az idő múlása sem hagy nyomott a Bering órákon.

A Tommy Hilfiger a karórákkal is tud újat mutatni! A márka férfi karórái ugyanis igazán sokoldalúak. Ugyanúgy viselhetőek hétköznapi, üzleti, sőt, akár egy ünnepi öltözékhez is. Utóbbi esetében azért persze inkább már a bőrszíjas változatokat ajánljuk a fémszíjasokkal szemben.

A Citizen márka kínálatban klasszikus, sportos, modern és luxus férfi karórák is találhatók. Darabjaikat az innovatív technikai fejlettség és a tökéletesség jellemzi. A márka méltán híres forradalmian új, fényenergiával működő óráiról is, melyek működéséhez már nincs szükség elemre. Akik nem szeretnek a karórákkal kísérletezni és inkább egy minőségi, időtálló darabra voksolnak, azok válogassanak bátran a márka darabjai közül.

A több funkciós órák rajongóinak mindenképpen érdemes a Boss férfi karórái között böngészniük. Stopper, két időzóna, holdfáziskijelző, vagy dátum funkció edzett kristályüveg alatt. Fiatalos, lendületes formák magas minőségben. A csuklón vagy minőségi bőrszíj vagy elegáns fém-, esetleg kaucsuk- vagy szilikonszíj rögzíti őket.

A kifogástalan minőségű német Zeppelin karórákban a múlt század hangulata találkozik a 21. század csúcstechnológiájával. Megjelenésükben inkább a klasszikus formák dominálnak: kerek óratok, bőrszíj, csodálatos számlapok. Az aviátor stílus kedvelőinek tökéletes választás. A többfunkciós működés a márka számos modelljénél felfedezhető. Így a Zeppelin azoknak is kedvez, akik többet várnak el egy órától a pontos idő kijelzésénél.

Te melyik márka mellett teszed le a voksod?