Ékszerek

Férfi divatékszerek

Mi, a Juta Óra-Ékszernél a férfiakra is gondolunk. Mert férfiként is bátran válogathatsz a divatékszerek és a kiegészítők közül!
Ha valami elegánsat keresel, esetleg sportosat vagy csak egyszerűen egy kis hétköznapi luxusra vágysz, nézz körül nálunk! A Tommy Hilfiger, a Boss, a Calvin Klein és a Thomas Sabo férfiaknak tervezett darabjai között te is megtalálhatod a stílusodnak leginkább megfelelő darabot.

 

A férfiak nagyjából olyan régóta hordanak ékszereket, mint a hölgyek, és legalább olyan szívesen kapják ajándékba is őket. A különbség talán csak annyi, hogy a férfi divatékszerek mindig inkább a letisztultabb és sportosabb vonal felé mozdulnak el. Anyagok tekintetében a bőr, a kaucsuk, a szövet, a nemesacél és az ezüst az, amiből általában a férfiak számára ékszereket készítenek. Színekben pedig javarészt a barna, a kék, a fekete és az ezüst színek a nyerők. Manapság már a legnagyobb márkák is nagy hangsúlyt fektetnek az erősebbik nem képviselőinek kiegészítőire. Webshopunk férfi divatékszer kollekcióját úgy állítottuk össze, hogy a legnagyobb világmárkák karkötői, nyakláncai, charmjai vagy mandzsettagombjai közül tudj válogatni. A bal oldali szűrűt használva villámgyorsan megtalálhatod az ízlésednek, stílusodnak megfelelő kiegészítőket. 

A karkötőket egyre több férfi használja a karórájuk további díszítésére. A Tommy Hilfiger bőr és nemesacél karkötői a sportosan elegáns, modern férfi kiegészítői lehetnek. A márka logója minden darabnál nagyon diszkréten feltűnik, így árulkodva viselője hibátlan ízléséről. A márkától nyakláncokat is találhatsz, katonai hatású, vagány dog tag darabokat. 

Az amerikai Calvin Klein ikonikus CK jelzései is feltűnnek bőr karkötőiken. Ha neked ez túl sok, akkor válaszd a visszafogottabb darabokat a márkától bőrből, illetve nemesacélból. Ha az üzleti életben mozogsz és fontos számodra az elegancia, akkor mandzsettagombokat is találhatsz tőlük a letisztultabb formavilágból. 

A német luxus márka, a Boss mindig az eleganciájáról volt híres. Férfi ékszerei közül a karkötőit és nyakláncait is megtalálod nálunk. Ezek a darabok kifejezetten trendik, fiatalosak, a modern elegancia megtestesítői. A karkötők a valódi bőr merészségét ötvözik a nemesacél keménységével és időtállóságával. A Boss divatékszerekkel pontosan azt fejezheted ki, amit akarsz: az igényes eleganciát, a makulátlan ízlést, és az ezeket összekötő visszafogottságot. 

Ha az a típusú pasi vagy, aki inkább diktálja a divatot, mint követi, akkor válaszd a menüből a Thomas Sabot. A márka által férfiaknak tervezett darabok már nem a visszafogottságról szólnak. Ezek azok az ékszerek, amelyek nem szolidan kísérnek, hanem azok, amit mások is észre fognak venni. Zsinóros, gyöngyös karkötőikkel és charmjaikkal igazán színesen fejezheted ki egyéniségedet. 

Fedezd fel a férfi divatékszer kínálatunkat!