Calvin Klein női órák

Calvin Klein női óra

A Calvin Klein női órák a minimalista és modern dizájnról híresek, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern nők életstílusához. Az órák számlapja nagyon változatos: találsz selymes gyöngyházfényűt, vagy szikrázó kövekkel díszítettet, vagy klasszikus feketét és fehéret is.

Megjelenésükben olyan sokfélék lehetnek, hogy bármilyen ruhához vagy alkalomhoz megtalálod a megfelelő karórát. A változatos megjelenéshez hozzájárulnak a rafinált dizájn elemek, feltűnő számlapok vagy óraszíj-megoldások. 

Lapozd végig a választékot a webáruházban vagy tekintsd meg az órákat üzleteinkben. 
 

A Calvin Klein egy magyar gyökerekkel is rendelkező amerikai divatmárka, amely számos termékkategóriában kínál magas minőségű és elegáns megjelenésű termékeket. A Calvin Klein női órák a márka híres minimalista, letisztult stílusát követik, amelyet egyszerű, tiszta vonalak és klasszikus formák jellemeznek.

A Calvin Klein női órák számos stílusban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A kollekciók között találunk klasszikus, letisztult órákat, valamint modern, trendi darabokat is. Az órák különböző anyagokból készülnek, nemesacél tokozattal, bőr, nemesacél vagy szilikon óraszíjjal. Az órák számos gyönyörű színben rendelkezésre állnak, például arany, rozéarany, ezüst, kék, rózsaszín.

A Calvin Klein női órák kialakítása rendkívül letisztult, ami az egész kollekció közös vonása. Az órák számlapja általában minimálisan díszített, így az egész óra nagyon tiszta, modern hatást kelt. A számlapon található indexek vagy számok általában azonos színűek a számlappal, így az óra egy egységet alkot. Ha még ennél is letisztultabb formára vágysz, a Calvin Klein órák között megtalálod a számok és indexek nélküli, kizárólag mutatókkal rendelkező modelleket is. Az órák jellemzően analóg kijelzővel rendelkeznek, de néhány kollekcióban találunk digitális kijelzős modelleket is.

A Calvin Klein női órák japán gyártású óraművekkel rendelkeznek, amelyek nagyon pontosak és megbízhatóak. Az óraművek általában elemes kvarc órák. 

Az analóg kijelzős órák esetében az óraművek általában a számlap alatt helyezkednek el.

Az órák tokozata nemesacél, ritkábban titán.  Az üveglap ásványi kristályüvegből készül, mely kemény és ellenálló a karcolásoknak, így gyönyörű Calvin Klein karórád sokáig szép marad. 

Az óraszíjak között találunk elegáns, karkötő-szerű kiviteleket, amelyek az órát az ékszerek közé emelik. A keskeny nemesacél szíj finoman simul a csuklódra, mint egy elegáns karkötő. Léteznek merev, karperec-szerű, ékszercsattal záródó modellek, amelyek az estélyi ruhák nagyszerű kiegészítői. A bőrszíjjal készült változatok finom, selymes tapintásúak, kényelmesen illeszkednek a csuklódra.

A Calvin Klein női órák általában könnyen kezelhetőek és számos kényelmi funkcióval rendelkeznek, például dátumkijelzővel, stopperórával, ébresztőórával és világítással. Az órák általában egy elemmel működnek, amelyet könnyen cserélhetünk, amikor az energia fogytán van.

Webáruházunkban a legújabb kollekció tagjait mindig megtalálod, így érdemes többször visszalátogatnod és átböngészned a választékot. 
A bal oldali szűrők segítségével könnyen kiválaszthatod, szín, funkció vagy vízállóság tekintetében is neked tetszőt. 
Változatos megjelenésük miatt minden alkalomra választhatsz megfelelő órát, legyen az hétköznapi viselet, vagy egy elegáns, ünnepi alkalom. 

A Calvin Klein női órákat saját, elegáns márkajelzett dobozukban szállítjuk, így csodás ajándéknak is szánhatod őket.