Stackers ékszerdobozok

Az ékszerek és órák helyes tárolása sok embernek okoz fejtörést. A különböző ládikákban és dobozokban összegabalyodhatnak és akár sérülhetnek is kedvenc darabjaid. Ha szeretnéd biztonságosan és jól átláthatóan tárolni ékszereidet, akkor használd a Stackers márka ékszer- és óra tartó dobozait. Az egyedi kialakítású és egymásra építhető dobozok új kapukat nyitnak számodra a rendezettség és átláthatóság világába! Lépj be velünk rajta!

 

Kép

Stackers Szürke pebble fedeles óradoboz 4 órának

31 500 Ft

Kép

Stackers Férfi világos szürke órás doboz

14 900 Ft

Kép

Stackers Pasztell kék bőr classic doboz 3 szett+2 kiegészítők

99 900 Ft

Kép

Stackers Levendula ovális utazó ékszerdoboz

18 900 Ft

Kép

Stackers Tükör pink glitteres Classic fedeles doboz

17 500 Ft

Kép

Stackers Szürke Classic pebble fiókos fedél

21 900 Ft

Kép

Stackers Drapp Classic fiókos charmos fedél

24 900 Ft

Kép

Stackers Bézs Classic fiókos charmos fedél

24 900 Ft

Kép

Stackers Fehér pebble Classic fiókos charmos fedél

24 900 Ft

Minden, amit tudnod kell a Stackersről

A márka története dióhéjban

A brit Stackers egy 100 éves családi vállalkozás (LC Desing) viszonylag fiatal tagja. A dobozok megalkotásának ötlete abból a gondolatból származik, hogy egy otthon attól válik leginkább rendezetté, ha abban minden tárgynak megvan a pontos helye. A legkisebb dolgoktól kezdve a legnagyobbakig. A legnagyobb tárgyakkal általában nincs is gond ebből a szempontból. A kuszaságot mindig a sok apró használati tárgy jelenti. Ezt a gondot ismerte fel a Stackers és szabadalmaztatta az általuk létrehozott funkcionális dobozokat.

A mai napig Londonban található stúdiójukban egy nagyon tehetséges tervezőcsapat dolgozik fáradhatatlanul olyan termékek tervezésén és kidolgozásán, amelyeket másutt nem lehet megtalálni. Kínálatuk a szabadalmaztatott „saját ékszerdoboz létrehozása” elgondolással indult, és mára az egyedi otthoni, kozmetikai, valamint utazás, és életmóddal kapcsolatos termékek tervezésére terjedt ki.