Stackers ékszerdobozok

Az ékszerek és órák helyes tárolása sok embernek okoz fejtörést. A különböző ládikákban és dobozokban összegabalyodhatnak és akár sérülhetnek is kedvenc darabjaid. Ha szeretnéd biztonságosan és jól átláthatóan tárolni ékszereidet, akkor használd a Stackers márka ékszer- és óra tartó dobozait. Az egyedi kialakítású és egymásra építhető dobozok új kapukat nyitnak számodra a rendezettség és átláthatóság világába! Lépj be velünk rajta!

 

Minden, amit tudnod kell a Stackersről

A márka története dióhéjban

A brit Stackers egy 100 éves családi vállalkozás (LC Desing) viszonylag fiatal tagja. A dobozok megalkotásának ötlete abból a gondolatból származik, hogy egy otthon attól válik leginkább rendezetté, ha abban minden tárgynak megvan a pontos helye. A legkisebb dolgoktól kezdve a legnagyobbakig. A legnagyobb tárgyakkal általában nincs is gond ebből a szempontból. A kuszaságot mindig a sok apró használati tárgy jelenti. Ezt a gondot ismerte fel a Stackers és szabadalmaztatta az általuk létrehozott funkcionális dobozokat.

A mai napig Londonban található stúdiójukban egy nagyon tehetséges tervezőcsapat dolgozik fáradhatatlanul olyan termékek tervezésén és kidolgozásán, amelyeket másutt nem lehet megtalálni. Kínálatuk a szabadalmaztatott „saját ékszerdoboz létrehozása” elgondolással indult, és mára az egyedi otthoni, kozmetikai, valamint utazás, és életmóddal kapcsolatos termékek tervezésére terjedt ki.