Fizetési módok

A rendelés során az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

  • Utánvéttel : A futárnál készpénzben vagy bankkártyával is tudsz fizetni.
  • Online bankkártyával: OTP SimplePay felületén keresztül

    A kényelmes és biztonságos online fizetést a Simple Pay OTP bankkártya elfogadó rendszeren keresztül működik. A bankkártya adataid a Juta Óra-Ékszer webáruházába nem jutnak el. Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerülsz a Simple Pay oldalára, ott történik meg a fizetés. A Bank kizárólag a Vásárló által megadott, a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat kapja meg. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról a Bank nem kap értesítést Eladótól. Másfelől, a fizetőoldal adattartalmáról az Eladó szintén nem értesül, azokat csak a Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a bank oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez a Vásárló internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a Vásárló folyószámláján. Sikeres fizetés esetén visszatérsz az oldalunkra. Sikertelen fizetés esetén is az oldalunkra érkezel, és választhatsz másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a fizetéssel.

    Ha a kártyával vásárolt termék nem tetszik, kattints a Visszavét menüre, ott találsz bővebb tájékoztatást a teendőkről. Amennyiben a vásárolt terméket eredeti csomagolásban, blokkal, hibátlan állapotban visszaküldöd, a termék árát a bankkártyára visszautaljuk.

  • Online bankkártyával: A Barion rendszerén keresztül (Előre láthatóan 2022. decembertől érhető el)

  • 150.000 Ft feletti értékű terméket csak bankkártyás fizetéssel vásárolhatsz, utánvéttel nem áll módunkban visszaigazolni a rendelést.

  • Szlovákiába való szállítás esetén csak bankkártyás fizetéssel vásárolhatsz, utánvéttel nem.