Ékszertrendek 2024-ben: női és férfi divattippek

Egy új év kezdete mindig remek lehetőséget ad arra, hogy felfrissítsük ékszerkollekciónkat, és beszerezzünk pár új trendi kiegészítőt. A 2024-es év izgalmasnak ígérkezik az ékszerek terén, és mind a nők, mind a férfiak számára tartogat valami különlegeset. Lássuk, milyen nem mindennapi ékszertrendeket hoz nekünk az idei év!

Női ékszertrendek 2024-ben

- Szikrázó kövek és kristályok: az idei évben a női ékszerek terén reneszánszát élik majd a csillogóbnál csillogóbb kövek és kristályok. A színpaletta széles skáláját láthatjuk majd, a gyöngyházfényű opáltól egészen a merész fekete gyémántokig. Az egyszerű karkötőktől a díszes fülbevalókig a kövek minden formában, színben és méretben megjelennek majd. Nézz körül a Pandora, a Thomas Sabo és Guess ragyogó ékszerei között, ha szeretnél hódolni ennek a trendnek.

Ékszertrendek - 2024

- Arany minden mennyiségben: az arany sosem megy ki a divatból, és 2024-ben különösen népszerű lesz. Az arany ékszerek elegánsak és időtállóak, ráadásul idén a régi, vintage stílusú arany ékszerek is újra divatosak lesznek. Szerezz be pár izgalmas darabot a Juta Gold egyedülálló kínálatából!

Ékszertrendek - 2024

- Geometrikus formák: az ékszerek tervezésénél jellemző lesz az egyszerű, geometrikus formákra való törkevés. Négyzetek, háromszögek és körök kombinációi hoznak létre modern és letisztult darabokat. A Coeur de Lion színpompás ékszerei között például számos ilyen darabot találsz.

Ékszertrendek - 2024

- Személyes üzeneteket hordozó ékszerek: 2024-ben egyre nagyobb trend lesz saját, vagy számunkra fontos személyek nevének kezdőbetűjét, vagy horoszkópját magunkon viselni. Hódítani fognak a jelentéssel bíró amulettek is. Betű és horoszkóp medálokért, valamint amulettekért irány a Thomas Sabo és a Pandora kínálata.

Ékszertrendek - 2024

- Ékszerek rétegezése: továbbra is velünk marad a közkedvelt rétegezős trend is. Elképesztően divatos egyszerre többféle hosszúságú és árnyalatú nyakláncot vagy karkötőt hordani. Idén ráadásul a gyűrűk halmozása is kifejezetten trendi lesz.

Ékszertrendek - 2024

- Drámai ezüstök: az elegancia és modern stílus tökéletes ötvözését kínálják a drámai formatervezésű ezüst ékszerek. Előtérbe kerülnek a nagy méretű "chunky" fülbevalók és gyűrűk, valamint a látványos karperecek is. Ha kedveled az ezüst ékszereket, téged várnak a Juta Silver különleges darabjai.

Férfi ékszertrendek 2024-ben

- Bőr és fémek izgalmas kombinációja: az idei évben a férfi ékszerek terén a bőr és fémek kombinációja igazán menő lesz. Bőrszíjakat és fém elemeket láthatunk majd karkötőkön és nyakláncon egyaránt, amelyek erőt és stílust sugároznak. Szemezgess te is a BOSS, a Tommy Hilfiger és a Calvin Klein vagány ékszerei között!

Ékszertrendek - 2024

- Túlméretezett, azaz oversize darabok: a merészebb, divatkövető férfiak rengeteg stílusos túlmérezett karkötő, gyűrű és nyaklánc között válogathatnak majd. Minél feltűnőbb az ékszer, annál jobb. Jól tudja ezt például a BOSS is.

Ékszertrendek - 2024

- Fémek variációja: a férfiaknak idén több lehetőségük lesz választani a különböző árnyalatú fémek közül. Az acél, titán és arany ötvözetek mellett a fekete fémek is előtérbe kerülnek, igazán modern és merész megjelenést létrehozva ezzel.

- A gyűrűk reneszánsza: idén ismét előtérbe kerülnek a férfi gyűrűk is. A gyűrűknél pedig a merész kialakítások dominálna majd, kifejezve a modern stílus és személyes elegancia tökéletes egyensúlyát.

Bármilyen trendet is választasz, fontos, hogy az ékszerek tükrözzék a te személyiségedet és stílusodat. Legyen szó női vagy férfi ékszerekről, az idei évben a sokszínűség és az egyediség lesz a kulcsszó. Viseld bátran, azt ami téged a legjobban kifejez!