Március az újjászületést hozza magával, ennek apropóján, górcső alá vettük a különböző horoszkóp jegyek tulajdonságait és azt amilyen ajándékkal lepd meg a számodra fontos nőt. Összeállítottunk egy olyan ékszer ajándék gyűjteményt, ami segítségedre lesz abban, hogy személyre szabottan és kreatív módon kedveskedj a számodra igazán fontos hölgynek.  

Lángoló, dinamikus ékszerek szenvedélyes nőknek

A tűzjegyeket, mint a Kos, Oroszlán és Nyilas nem véletlenül tartják olyan nőknek, akik szeretik megélni vágyaikat és tettrekészség jellemzi őket.

Nőnapi blog horoszkóp_Tűzjegyek

 

A kos nő kockáztató típus és szeret játszani a tűzzel, mi is lehetne számára jobb ajándék, mint egy olyan ékszer, ami megmutatja karakán oldalát, Thomas Sabo nyakláncok formabontók és merészek. 

A nyilas nő őszinte és küzdőszellemű, a végsőkig képes elmenni azért, amiben hisz. Mutasd meg neki ezzel a Juta Gold fehérarany ékszerrel, hogy átlagon felüli! Nagyra értékeli, ha nem csak egy virággal fejezed ki hódolatod Nőnapon!

Az oroszlán nő fenséges. Exhibicionizmusa rendszerint hatalmas szeretettel társul. Imád a társaság középpontjában lenni. Add meg neki ezt az érzést a Pandora kollekciók arany-köves ékszereivel!

 

Ezzel lepd meg Nőnapra az óvó, nyugodt és magabiztos nőt

A föld jegyek, Bak, Bika, Szűz, rendszerint állhatatosak, szívósak, érzékiek, viszont sokszor makacsul ragaszkodnak dolgokhoz. A kézzel fogható, materiális tárgyak- mint az apró ajándékok - vonzzák őket, az ékszer amit kapnak egy életre szól. Óvják, őrzik, vigyáznak rá.


Nőnapi blog horoszkóp_Földjegyek

 

 A bak nő gyakorlatias, rendszerint jó érzéke van az üzleti és pénzügyi folyamatok átlátásához, amit megjelenésében is szeret sugározni. Variálható, elegáns Bering gyűrűk tökéletes ajándék számukra.

A bika nőt az érzékei vezetik a mindennapokban, fontos számára az élet alapvető élvezete és az apróbb „bűnbeesések”. Válaszd a Juta Gold köves aranymedált, ami pont ezt a játékos kifinomultságot foglalja magába. Neked is tetszik ez az ajándék ötlet? Képzeld ő mennyire el lesz ragadtatva tőle!

A szűz nő a rendezettség és a tudományok nagy hódolója. Letisztult, mégis légies eleganciára van szüksége, amit Calvin Klein minimalista ékszerek biztosítanak számára. Ha nem tudsz választani, lepd meg egyből kettővel! 

 

Fejezd ki az érzelmeid a romantika görög múzsáinak ezekkel a nőnapi ékszerekkel!

A vízjegyek tagadhatatlanul érzelem központú jegyek. Ajándék ötleteink között ezért olyan választottunk, amelyik kifejezi, hogy érzelmeik sokszor a racionalitásuk felé kerekednek, ám mélységeik és magasságaik teszik odaadóvá és gondoskodóvá őket.

Nőnapi blog horoszkóp_Vízjegyek

 

A rák nő született empata, hatalmas beleérzőkészség és érzékenység jellemzi. Ezt egy olyan sokoldalú ékszerrel prezentálhatod felé, mint a Coeur de Lion Geocube kollekciójának egy-egy darabja. Örökké szívében őrzi majd ezt a kedvességet! 

A skorpió nő előtt nincsenek titkok, remekül átlát rajtad, a kifogáson. Az érzelmei elsöprőek. Méltó hozzá a Forevermark gyémánt ékszer, ami minden csillanásában őszinte vallomás számára. Ugye, te sem gondoltad, hogy ajándék nélkül hagyod a skorpió nőt?

A halak nő a béke harcosa, álmainak él, hajlamos visszahúzódni romantikus, csendes, művészi világába. A meghitt pillanatot mindenhová magával viheti, ha megleped ezzel a csodás Juta Silver ezüst-köves gyűrűvel.

 

A nő, aki befogja és megszelídíti a szelet, ennek a meglepetésnek örül!

A levegő jegyűek nyitottak a környezetük és az új ismeretek felfedezésére és befogadására. Kíváncsiak az új dolgokra, jó kapcsolatteremtő készséggel rendelkeznek. Jöjjenek a nekik szánt ajándék ötleteink!

Nőnapi blog horoszkóp_Levegőjegyek

 

A vízöntő nő különc, rajong a művészetekért és a szellemi spiritualitásért. A Boss női ékszerek légiessége és játékossága tökéletes ajándék neki. 

Az igazi mérleg nő szeret mérlegelni és nagy hálával fordul a környezete felé. Fontos számára az összeszedett, ápolt megjelenés. Lepd meg Nőnap alkalmából hát ezzel a tenyésztett gyöngyös Pandora gyűrűvel.

Ikrek jegy szülötte megnyerő, és sok dolog érdekli, belemélyedni viszont kevesebb dologba szeret. Biztosan elnyeri tetszését egy Citizen óra, ami a klasszikus eleganciát filigrán nőiességgel ötvözi.

 

Ne hagyd az utolsó pillanatra a nőnapi ajándék beszerzését! Rendeld meg online a választott ajándékod és 1-3 munkanapon belül akár házhoz szállítjuk, sőt a házhozszállítás 15.000 ft felett ingyenes. Szívesen választanál te magad? Látogasd meg a hozzád legközelebb eső üzletünket! Örömmel segítünk a tökéletes ajándék kiválasztásában!