Ilyen lesz a Pandora első 2024-es kollekciója

Tarts velünk és tekintsd meg még a megjelenés előtt a Pandora legelső 2024-es kollekcióját, ami világszerte január negyedikén kerül majd a boltok polcaira. Az újdonságok között megtalálhatjátok majd a márka lenyűgöző Valentin-napi ékszereit és sok más izgalmas dizájnt is. Nézd meg őket az elsők között!

A szeretet szimbólumai

A Pandora Valentin-napi kollekciójának fő témája a szeretet minden formája: legyen szó önmagunk szeretetéről, a szenvedélyről vagy a romantikus szerelemről. Az új stílusok között éppen ezért a szeretet különböző szimbólumai jelennek meg különféle izgalmas formákban. A kollekció alapmotívumai a lakat, a kulcs, a szerelmes levél, valamint a szív lesznek.

Az egyik legjobban várt darab minden bizonnyal az alábbi képeken látható "Ma, holnap, mindig" gravírozással ellátott kinyítható medál lesz, amibe akár szerettünk egy fotóját is elrejthetjük. A medál azt jelképezi, hogy a szeretetre vigyázni kell, és minden nap értékelni kell azt.

Pandora új kollekció

Szintén biztosan közönségkedvencek lesznek a "love" felirattal díszített charmok, nyakláncok és gyűrűk is, amelyeknél kevés tökéletesebb Valentin-napi ajándék van. Egyesével viselve is gyönyörűek, de szettként hordva egyszerűen elbűvölőek.

Pandora új kollekció

A színek forradalma a Pandora új kollekciójában

A szeretet és szerelem szimbolikájánál maradva a Pandora új kollekciójában természetesen a piros és a vörös különböző árnyalatai dominálnak majd, de érkeznek egészen meglepő újdonságok is.

A Valentin-nap jegyében új, vörös kövekkel díszített ékszerekkel bővül a klasszikus Pandora Timeless kollekció. Ezúttal a már jól ismert szív alakú köveket ragyogó pavé fényudvar öleli körül. Szikrázó nyakláncok, gyűrűk és fülbevalók várnak rátok, amiket megtekinthettek az alábbi képeken.
A klasszikus, kiemelkedő szív dizájn ráadásul most 14 karátos arannyal futtatott változatban is kapható lesz. Viseld őket együtt, vagy kombináld ugyanazt a dizájnt különböző fémárnyalatokban.

A vöröses árnyalatoknál maradva muszáj megemlítenünk a harmadik fotón található szikrázó Pandora charmot, ami pontosan 88 kővel van kirakva.  A 88 a haladást, a sikert és a szerencsét jelképezi. A vörös mellett különleges fekete színben is megvásárolható lesz majd.

Pandora új kollekció

A hónap kövei Pandora gyűrűk hat új színnel bővülnek januárban. Az áttört végtelen csomó mintával körülvett szimbolikus kövek az előttünk álló lehetőségeket testesítik meg.

Pandora új kollekció

Megújulnak a muránói charmok

A Pandora 2024-re felfrissítette a méltán népszerű muranói charmjaik stílusát is: merész színek érkeznek, egy új, mini méretben, melyek életre keltenek minden stílust.
Az új muranói mini charmok 11,5 mm-esek. Tehát kisebbek, mint az eddigi 13,55 mm-es normál üveg charmok. A mini muranói charmok kissé szögletes profillal rendelkeznek, így még izgalmasabbak lettek.

Pandora új kollekció

További Pandora újdonságok

A márka rajongói már biztosan tudják, hogy minden évben megjelenik egy új Pandora Club Charm, amely az elkövetkező évre vonatkozó reményeket és kívánságokat jelképezi. 2024-ben a márka tervezőit az átalakulás ihlette meg, és egy nagyon ikonikus motívumot választottak a Club Charmhoz, egy pillangót, ami az alábbi első fotón te is megtekinthetsz.

Szimbolikus amulettekkel bővül a Pandora ME kollekció is. Érkezik a merész, geometriai esztétikát a meglévő medál charmokkal kombináló pikk ász minta, ami a bölcsességet, az intelligenciát és a növekedést jelképezi. A Pandora ME szív alakú kivágásokkal díszített medáljait a szerelem és a szerencse tetoválások ihlették. A szerencsekerék pedig a tarot kártya által ihletett dizájn, egy forgatható nyilat ábrázol, és misztikus energiával ragyog. Ezt a különlegességet láthatjátok a második fotón.

Régóta várt újdonságokkal bővül a Disney x Pandora kollekció is. Fedezd fel Hamupipőke varázslatos történetének ikonikus motívumait, és indulj el az átalakulás és az eltökéltség útján, hogy megvalósítsd álmaidat. Érkezik egy Hamupipőke varázslatos tökhintója ihlette ékszercsalád, de szerepet kap a kollekcióban az üvegcipellő is.

Pandora új kollekció

A teljes kollekciót január negyedikétől tekintheted meg webshopunkon, vagy szentendrei üzletünkben, a Nefritben. Írd be a naptáradba! :)