Valentin-napi ajándékok

Közeledik a Valentin-nap, itt az ideje tehát, hogy beszerezz egy kedves kis apróságot szerelmednek.
Ha nem tudod mivel lepd meg szíved hölgyét vagy urát február 14-én, olvass tovább, segítünk! Valentin-napi ajándékválogatásunkban csupa olyan ékszert gyűjtöttünk össze, aminek mindenki biztosan örülne a szerelmesek ünnepén.

Valentin-napi ajándékok nőknek

- Szívecskés charmok

Ha a párod szereti a személyre szabható, különleges ékszereket, akkor minden bizonnyal van már olyan Pandora vagy Thomas Sabo karkötője vagy nyaklánca, amire különböző medálokat, azaz charmokat gyűjthet. Nézd meg az ékszertartójában, hogy melyik márka charmajit gyűjti, és lepd meg tőlük egy új, szívecskés, vagy más szeretetet szimbolizáló darabbal.

A Pandora legújabb Valentin-napi charmjait ide kattintva találod.

Valentin napi ajándékok nőknek - charm

A Thomas Sabo szerelmes, Párizs inspirálta kínálatáért pedig látogass ide.

Valentin napi ajándékok nőknek - charmok

- Valentin-napi ékszer szettek

Amennyiben inkább a klasszikus ékszerek vonalán maradnál és egy igazán szép ajándékot szeretnél, nézz körül a Pandora Valentin-napi ékszer szettjei között. Ezeket a gondosan válogatott szetteket kifejezetten erre az ünnepre állították össze, így szerelmed nagy valószínűséggel még nem szerezte be őket.

Egymáshoz tökéletesen passzoló fülbevalók és nyakláncok, valamint karkötők Valentin-napi charmokkal várnak rád. Egytől egyig tökéletes Bálint-napi ajándékok. A szetteket ráadásul most 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg.

Csapj le a kiszemeltre ide kattintva, mielőtt más teszi meg!

Valentin napi ajándék szettek

- Szerelmes fülbevalók

Egy szívecskés fülbevaló a hétköznapokban is tökéletes kiegészítő, nem csupán a szerelmesek ünnepén. Ajándékozd meg kedvesed egy stílusához passzoló darabbal. Arany, ezüst és rose gold színű ékszerek közül válogathatsz, így biztosan talász számára megfelelőt.

Számos különleges szívecskés fülbevalót találsz a Juta Silver ezüst, a Juta Gold arany ékszer, vagy a Guess kínálatában, esetleg a Pandora újdonságai között.

Valentin napi ajándékok- fülbevalók
 

- Szeretetteljes gyűrűk

A fülbevalók mellett egy szívecskés gyűrű is tökéletes választás lehet, mely szintén hordható a hétköznapokban is. Minden alkalommal amikor párod rápillant majd a kezére, szereteted szimbóluma köszön majd vissza rá. Ha tetszik az ötlet, nézd meg a Pandora legújabb Valentin-napi gyűrűit itt, a Juta Silver ékszereit itt, vagy a Thomas Sabo kedvenceit itt.

Ha pedig eljegyzésre készülsz Bálint-napon, tedd fel a kérdést egy gyönyörű Forevermark vagy Juta Gold gyémánt gyűrű társaságában. Tekintsd meg különleges eljegyzési gyűrű kínálatunkat ide kattintva.

Valentin napi ajándékok nőknek - gyűrűk

- Szívecskés karkötők

Ha csak valami apróságot szeretnél, lepd meg szíved hölgyét egy aranyos karkötővel. Számtalan megfelelő darabot találsz a Thomas Sabo egyedülálló kínálatában, vagy a Guess lenyűgöző ékszerei között.

Valentin napi ajándékok nőknek - karkötők

Valentin-napi ajándékok férfiaknak

A Bálint-nap egy kiváló alkalom arra, hogy kifejezd szerelmedet és meglepd a párod egy különleges ajándékkal. Bár a nők gyakran kapnak ékszereket ilyenkor, a férfiak is nagyon örülnek egy stílusos kiegészítőnek. Egy férfias karkötő vagy egy vagány nyaklánc kiváló választás lehet, ami a mindennapokban is soha nem múló szeretedere emlékezteti majd. 

Divatos, vagány férfi karkötőkért és nyakláncokért látogass el webshopunk Juta Silver, Tommy Hilfiger, BOSS és Calvin Klein aloldalára. Böngéssz a legmenőbb darabok között, és válaszd ki még ma a kedvesedhez leginkább passzoló férfi ékszert

Valentin napi ajándékok férfiaknak

Rendeld meg már most a kiválasztott ajándékot, hogy biztosan megérkezzen február 14-re!