Elérkezett az idő, hogy megkérd szerelmed kezét, de nem tudod milyen gyűrű kíséretében tedd fel a nagy kérdést?
Vagy már épp az esküvőt tervezitek és keresitek a hozzátok leginkább passzoló karikagyűrűket?
Legyen szó akár eljegyzési gyűrűről, akár karikagyűrűről, mi segítünk megtalálni azt, amire igazán vágytok, hiszen a Jutánál pontosan tudjuk, milyen hatalmas jelentőséggel bírnak ezek a különleges gyűrűk!

Eljegyzési gyűrű:
Az eljegyzési gyűrűnél nincs különlegesebb ékszer a világon.
Lehet egy nőnek bármennyi ékszere, biztos, hogy a legnagyobb becsben ezt a gyűrűjét tartja, hiszen egy életre szóló ígéretet hordoz magában.
Ezért is nagyon fontos, hogy egy olyan darabot válassz, melyet párod egy életen át örömmel visel majd.
Látogass el bármelyik Juta üzletbe és tapasztalt kollégáink készséggel segítenek neked a tökéletes gyűrű kiválasztásában.
Kínálatunkban többek között megtalálhatóak a világhírű Forevermark gyémántgyűrűit is, akik a világ gyémántjainak legszebb 1%-át formálják csodálatos ékszerré!
Ismerd meg a kollekciójukat itt a weboldalunkon, vagy látogass el a budapesti Árkádban lévő Jutába! 

Karikagyűrű:
A karikagyűrű az a bizonyos gyűrűpár, amit életetek egyik legfontosabb napján, az esküvőtökön húztok egymás ujjára. A gyűrűk egyforma, vagy nagyon hasonló megjelenése fejezi ki az összetartozásotokat.
Ezeket az ékszereket egy életen át viselitek majd, így nagyon fontos, hogy kifejezzék személyiségeteket is és évek múltán is örömmel tudjatok rájuk nézni.
Készletünkön éppen ezért rengeteg különböző stílusú gyönyörű darabot találtok, melyket ízléseteknek megfelelően akár személyre is szabhattok.
Ebből mutatunk alább egy kis ízelítőt. A teljes karikagyűrű kollekcióért pedig látogass el a Juta üzleteiben, ahol kollégáink segíteni fognak a választásban.