Kedvező ékszer beszerzés - miért éri meg akciósan vásárolni a shopping napok alkalmával

A "kupon napok" egyik nagy előnye, hogy rövid idő alatt, jelentős kedvezményekre tudsz szert tenni. Ilyenkor érdemes több kiegészítővel bővíteni a meglévő szettjeidet.Az is lehet, hogy ezt az időszakot választod arra, hogy beszerezz pár időtálló alapdarabot, amiket a későbbiekben könnyen tudsz egymással variálni.  Akár nagyobb világmárkákra gondolunk vagy kisebb brandekre, manapság mindkét szegmens esetében találkozunk magas minőségű darabokkal. Utóbbi, mint például a Juta Gold , Juta Silver és a Lisa gyerek ékszer, egyedi formavilágú ékszereket kínál.

 

Shoppingnapok_JutaSilver

Listázz bátran! - fenntarthatóság és önkifejezés

Mielőtt vásárolni indulsz vagy leülsz a képernyő elé válogatni, érdemes egy listát készítened arról, melyek a számodra fontos szempontok, amik segítségével elkerülheted az impulzusvásárlást. A teljesség igénye nélkül ilyenek lehetnek:

  • Mire van valójában szükséged? – ha még nincs, kezdd az alapvető darabokkal. Egy arany nyaklánc vagy karkötő időtálló részévé válik az ékszergyűjteményednek. 

  • Ne duplázz!- Nézd át, milyen ékszereid vannak! Ne a harmadik hasonló fülbevalót vedd meg, szerezz be valami egyedit! 

  • Szettekben és variálhatóságban gondolkozz!- Válassz olyan ékszereket vásárláskor, amik jól beilleszthetőek ruhatáradba és motivációt adnak arra, hogy kihasználd és visled őket a mindennapok során! 

Az ékszerviselés akkor jó, ha nem rutin, hanem rítus, amivel kifejezheted érzéseidet és önmagad. Feldobják a megjelenésed, ami önbizalmat ad. Továbbá, ne hagyjuk szó nélkül, hogy arany ékszert vásárolni értékálló befektetés. 

 

Shoppingnapok_Nőióra
Amikor az ékszer ajándék

Érdemes abban az esetben is az akciós napok keretein belül vásárolnod, amikor nem magadnak keresel ékszert. Az ékszer, mint ajándék, megerősíti az emberek közötti kapcsolódást is. Keress unikális ékszert annak, akit meg szeretnél ajándékozni, viselője így különlegesnek érezheti magát.  Amennyiben nem vagy biztos döntésedben, Juta óra ékszer üzleteinkben eladóink segítségedre lesznek, ha online vásárolsz szívesebben, több blog bejegyzésünkben is adunk  ötleteket, hogyan teheted választásod személyre szabottá. 


A férfiak éke

A megfelelően kiválasztott darab, a legtöbb férfi szívét megdobogtatja, esztétikuma és praktikuma miatt is. Ami a férfi kiegészítőket illeti, mindkét nem szívesebben nyúl a karórákhoz, mint egyéb ékszerekhez. Vásárlás előtt vegyél figyelembe tényezőket, mint az ajándékozni kívánt férfi stílusa, életvitele. Irodába, szórakozáshoz vagy sporttevékenységhez használ-e szívesebben órát. A többi kiegészítőről, mint a nyakláncok és a karkötők se feledkezz meg! 

Shoppingnapok_Férfiékszer


A nők szívéhez az ékszereken keresztül vezet az út

A legtöbb nő imádja az olyan apróságokat, amelyek árulkodnak személyiségéről, pláne, ha jól illeszkedik ruhatárába és ékszer gyűjteményébe. Sok nő kedveli a funkcionális darabokat, mint egy megbízható okosóra, vagy a statement karkötőket, nyakláncokat, illetve kövekkel, ásványokkal és charmokkal ellátott ékszereket is. 

Shoppingnapok_JutaGold

A tudatos vásárlással nem csak a kereskedelemben elfoglalt “ökológiai lábnyomod” csökkentheted, hanem örökérvényű darabokkal és személyre szabott ajándékokkal bővítheted ruhatárad és kiegészítőidet. 

 

Shopping napok alkalmával mindezt fantasztikus kedvezményekkel teheted meg. Látogass el hozzánk személyesen vagy találd meg kedvenceid webáruházunkban.