Ünnepi divattippek - karácsonyi stíluskalauz

Ahogy közeledik az ünnepi szezon, mindenki izgatottan várja a karácsonyi összejöveteleket, a rég várt találkozókat, az ünnep semmihez sem fogható varázslatos hangulatát és persze azt, hogy végre felvehesse a legszebb ruhadarabjait és kiegészítőit. Sokakban már most felmerül a kérdés: mit viseljünk a karácsonyi vacsorákon és bulikon, ha igazán stílusos megjelenést szeretnénk, túlzások nélkül?

Máris mutatjuk!

Metálos ragyogás

Karácsonykor ne csak a karácsonyi díszek ragyogjanak, hanem te is! Az idei évben a karácsonyi partikon a metálos színek uralkodnak majd. Az arany, ezüst és bronz árnyalatokban pompázó ruhák és kiegészítők egyaránt divatosak lesznek. Legyen az egy csillogó estélyi ruha vagy egy szikrázó kiegészítő, a metálos ragyogásban minden nő megtalálhatja a saját stílusát.

Kísérletezz bátran ezekkel a fémes színekkel: ha visszafogottabb megjelenést szeretnél, válassz egy elegáns arany vagy ezüst színű blúzt és viseld egy klasszikus fekete szoknyával vagy nadrággal. Ha kicsit beválalósabb vagy, kombinálhatod is ezeket az árnyalatokat. Bátran vedd fel most azt az ezüst szoknyát, vagy nadrágot egy selyemfényű felsővel. Tökéletes választás lehet egy arany koktélruha is, melyet egy oversize fekete blézerrel tehetsz még izgalmasabbá.

Ha jobban szereted a klasszikus színeket és a ruhákat, bújj bele a kedvenc kis feketédbe és dobd fel a szetted izgalmas arany vagy fehérarany ékszerekkel. Most előkerülhetnek a látványos fülbevalók és nyakékek. Szerezz be egy izgalmas darabot a Juta Gold lenyűgöző kínálatából ide kattintva. Ha nem szeretnél túlzásba esni, válassz egy olyan darabot ami különleges, de akár a mindennapokban is nyugodtan hordható, mint a lenti képen található gyönyörű arany fülbevaló vagy nyaklánc.

Karácsonyi divat 2023

Viseld a karácsony színeit!

A karácsony színével, a pirossal sosem lőhetsz mellé. Az ünnep remek alkalmat nyújt arra, hogy felöltsd elegáns, nőies ruháidat és kiegészítőidet! Ha bátrabb vagy, felejtsd el hát a hagyományos kis feketét és viselj egy csinos, piros ruhát ezen a különleges estén! A piros szín automtikusan ünnepi hangulatba hoz, ráadásul még hihetetlenül nőies is, így ha ezt viseled, egészen biztos, hogy te leszel a legcsinosabb a karácsonyi asztalnál. Kombináld elegáns magassarkúval és arany ékszerekkel. Ha a pirost nem érzed magadénak, válassz egy visszafogottabb bordó árnyalatot, vagy próbáld ki a fenyőzöldet.

Amennyiben soknak érzed magadon a színeket, egy piros vagy bordó manikűrrel is ünnepibbé teheted a megjelenésed. Bármelyik utat is választod, izgalmas, arany ékszerekkel még teljesebbé és ünnepibbé teheted az összhatást. A Juta Goldnál renegeteg különleges fazon vár rád. Vess rájuk egy pillantást!

Karácsonyi divat 2023

Játssz a textúrákkal! 

Elérkezett a bársony, a flitteres és csillogó anyagok, valamint a csipkék ideje is. Bátran viseld őket a karácsonyi vacsorákon és bulikon. Extra ünnepi divattip: a bársony idén különösen divatos! Vállald be nyugodtan! :)

Ünnepi divattippek férfiaknak

A férfiak számára a fekete-fehér kombinációk, a szürkék és a sötétzöldek idén kiemelkedően divatosak lesznek. Kombináld az egyes árnyalatokat, hogy egy egységes, mégis figyelemfelkeltő összhatást érj el. Válassz egy jól szabott fekete öltönyt, amelyet kombinálhatsz egy szürke pulóverrel vagy inggel. A megfelelő kiegészítőkkel ez az összeállítás alkalmas lehet a karácsonyi vacsorára is, de egy céges partyra is.  

Karácsonyi férfi divat 2023

Az ünnepi szezonban nyugodtan merj egyedi kiegészítőket is viselni. Egy különleges színű nyakkendő, díszzsebkendő vagy ékszer tökéletesen feldobja az összhatást. Egy - egy ilyen kiegészítő ráadásul nemcsak stílusos tud lenni, de remek lehetőséget kínálhat a saját egyéniséged kifejezésére is. Tedd fel a koronát megjelenésedre egy elegáns karórával, vagy egy izgalmas ékszerrel. Ha órát néznél, kattints a Zeppelin vagy a Seiko klasszikus darabjaira, ékszerekért pedig tekintsd meg a Juta Gold, a BOSS, a Calvin Klein és a Tommy Hilfiger kínálatát.

Kellemes készülődést és csodás ünnepeket kívánunk nektek!