Boss órák és ékszerek

A Boss márka karórái és ékszerei egytől egyig kimagasló minőségű, prémium kategóriába sorolandó darabok. Ismerd meg őket!

A márka ma már az igényes öltözködés és az időtálló divat szinonimája lett.

A Boss karórák és ékszerek elegáns és precíz kialakításuknak köszönhetően tökéletes megjelenést biztosítanak a mindennapokban, de akár egy fontos eseményen is.

Webshopunkban a márka legkedveltebb óra és ékszer kínálatát igyekeztünk összeszedni, hogy a Boss rajongók megtalálhassák köztük a számukra legmegfelelőbb darabokat. Görgess le és válaszd ki a kedvenceidet!

 

Minden, amit tudnod kell a BOSS-ról

A márka története

A német Boss céget 1923-ban alapította Hugo Ferdinand Boss. A márka kezdetekben elsősorban utcai viseletre készült férfi ruhákat gyártott, majd a második világháború alatt ők készítették a német katonák egyenruháit is. Az uniformisok gyártása során szerzett tapasztalatot a háború után a Boss márka ismét a divatvilágban kamatoztatta és kiváló minőségű, precíz kidolgozású férfi öltönyöket kezdett el gyártani. Elegáns, letisztult öltönyeik hamar ikonikussá váltak, és nagy sikert arattak a minőségi darabok kedvelői között. A 90-es évek elejétől azonban termékpalettájukat bővíteni kezdték. Mára már a női ruhadarabok mellett parfümöket és kiemelkedően jó minőségű kiegészítőket, ill. ékszereket és karórákat is terveznek.