Thomas Sabo

Indítsd az őszt új Thomas Sabo kiegészítőkkel!

A Thomas Sabo márkát valószínűleg egyetlen ékszerrajongónak sem kell bemutatni. Ikonikus charm hordozó ezüst és gyöngyös karkötőik szinte minden divatkedvelő lány kiegészítői között megtalálhatóak. Kezd el gyűjteni te is az életed fontos állomásait szimbolizáló Thomas Sabo charmokat, vagy fedezd fel a Thomas Sabo Sterling Silver kollekcióját, mely tele van izgalmas és látványos ezüst ékszerekkel.

Görgess lentebb, és ismerd meg a Thomas Sabo különleges kínálatát!

 

Minden, amit tudnod kell a Thomas Sabo-ról

Az 1984-ben alapított márka a kezdetektől különös figyelmet fordít a minőségre, az aktuális trendekre és a kreatív, különleges megoldásokra. Ékszereik és óráik nagyon változatosak, jól kombinálhatóak, folyamatosan kiegészíthető elemekből állnak, ezáltal mindenki megtalálhatja köztük az egyéniségének leginkább megfelelő, vagy egy – egy alkalomhoz leginkább passzoló darabokat.

A Thomas Sabo szezonról szezonra bizonyítja, hogy mindig képes a megújulásra, hiszen folyamatosan új kollekciókkal jelentkezik, melyek különálló témák köré épülnek (pld. horoszkóp, utazás, állatok, karácsony), mégis tökéletesen kapcsolódnak egymáshoz.
Ikonikus darabjai, úgy mint a charmokkal teletűzdelt karkötők és láncok, a nőies, egymással kombinálható gyűrűk és karkötők tették a márkát világszerte nők és férfiak kedvencévé.

Akár egy időtálló klasszikus darabot keresel, akár egy extravagáns ékszerre vágysz, a Thomas Sabo ékszerei között egészen biztosan megtalálod a stílusodnak megfelelőt!