“Győrben nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a hölgyek. Türelemmel segítettek a választásban, az amúgy mesés, nagy kínálatból. Boldogan, elégedetten távoztam, és biztosan nem utoljára jártam ott.” (Júlia)

“Nagyon kedves eladók, korrekt, segítőkész hozzáállás. Biztos, hogy rendelek meg tőlük máskor is. Maximálisan elégedett vagyok!” (Barbara)

“Legjobb ékszerüzlet. Gyönyörű minden, az eladók kedvesek.” (Petra)

“Tisztelt Juta Ékszer! Köszönöm szépen a gyors, pontos ügyintézést! “ (Böcskeiné)

„Pénteken délután rendeltem, hétfőn átadták a futárszolgálatnak, szerdán már a kezemben volt! Én 100%-osan meg vagyok elégedve. Köszönöm.” (Bettina)

“A szentendrei csapat a legjobb! Köszönöm a segítséget és a gyors szállítást!” (Judit)

“Rendkívül gyors és pontos üzlet,merem ajánlani mindenkinek!” (Szilvia)

“Nagyon elégedett vagyok, az ügyintézés gyors, hamar válaszoltak az emailjeimre, kedves, segítőkész az ügyfélszolgálat.” (Lívia)

“A szentendrei üzletükben vettem részt a születésnapi eseményükön. Nagyon kedvesek voltak, sok szépséget láttunk és a gyönyörű kézműves sütik mellett a meglepetés zsákbamacska nagyon-nagyon kedves és nagylelkű gesztus volt tőlük! Már ki is néztem náluk a karácsonyi ajándékomat.”
(Marianna)

“Barátságos, szuper kiszolgálás! Mindkét hölgy kitűnően végezte a dolgát. Nagyon kedvesek voltak. Köszönöm!” (Eszter)

“Rendeltem egy gyűrűt, megkaptam de mégsem tetszett! Visszaküldtem és visszakaptam az árát mindezt pár nap alatt!!! Korrekt!” (Diána)