Órák és ékszerek: így kombináld őket!

Karóránk és ékszereink az öltözködésünk fontos részei, amelyekkel stílusunkat és személyiségünket is kifejezhetjük. Megfelelő kiegészítők választásával valóban megkoronázhatjuk megjelenésünket, de ez csak akkor lesz lehetséges, ha arra is figyelünk, hogy óránk és ékszereink egymással is tökéletes összhangban legyenek.

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen ékszerek passzolnak igazán a kedvenc órádhoz, tarts velünk! Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen ékszerek illenek különböző óratípusokhoz, és milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a választásnál.

A női órák és ékszerek megfelelő párosítása

  • Elegáns női órák: Ha egy női óra elegáns és nőies, akkor érdemes hozzá finom és nőies ékszereket választani. Egy klasszikus karórahoz például kiválóan passzolnak a vékony karkötők, finom gyűrűk és az apró fülbevalók. Amennyiben klasszikus és időtlen órára vágysz, nézz körül webshopunkon a Bering, a Citizen, a Zeppelin és a Seiko kínálatában, hozzájuk illő kifinomult ékszerékért pedig látogass el a Juta Gold arany ékszerinek, vagy a Juta Silver ezüst ékszereinek az oldalára.

Elegáns női órák és ékszerek

  • Divatos női órák: A divatos, modern női órákhoz trendi ékszerek illenek. Ha ilyet viselsz te is, válassz nyugodtan mellé merész formatervezésű, divatos ékszereket, de arra figyelj, hogy ne ess túlzásba. Elegendő csupán egy igazán extravagáns darab. Ha az órád nagyon különleges, akkor ékszereid legyenek egy kicsit visszafogottabbak, ha pedig az ékszereid hangsúlyosak, akkor órád ne legyen túl hivalkodó. Izgalmas órákat és ékszereket találsz a GUESS, a Calvin Klein, a BOSS és a Tommy Hilfiger kínálatában. Ezeknél a márkáknál ráadásul teljes ékszerszetteket is találsz, megkönnyítve neked a választást.

Divatos női órák és ékszerek

  • Sportos női órák és okosórák: Sportosabb női órákhoz és okosórákhoz jól passzolnak az egyszerű, de strapabíró ékszerek, például a textil vagy gyöngyös karkötők, amik praktikusak és stílusosak is egyben. Ha a világ vezető okosóráját szeretnéd te is viselni, válaszd a Garmin modelljeit. Hozzá tökéletesen passzoló sportos, de divatos ékszereket találsz a Thomas Sabo és Tommy Hilfiger kínálatában.

Sportos női órák

A férfi kiegészítőkről

  • Elegáns férfi órák: Az elegáns férfi órákhoz általában klasszikus és letisztult ékszerek passzolnak. Ezüst vagy arany színű finom karkötők, és esetleg egy gyűrű lehet a jó választás. Fontos, hogy az ékszerek és az óra egyaránt kifejezze a letisztultságot és eleganciát. Amennyiben még keresed a tökéletes időtálló karórát, ami társad le a munkanapokon és különleges eseményeken, nézz körül webshopunk Zeppelin, Seiko és Citizen kínálatában. 

Elegáns férfi órák

  • Sportos férfi órák: A sportosabb férfi órákhoz már a könnyedebb, divatos ékszerek is illenek. Jó választás lehet egy bőrből vagy gyöngyből készült karkötő, vagy egy vagány acélból készült ékszer, ami lehet nyaklánc vagy karkötő is, esetleg mind a kettő. Bőven találsz ilyeneket a BOSS, a Tommy Hilfiger és a Calvin Klein kínálatában.

Férfi karkötők

  • Divatos férfi órák: Ha igazán trendi, divatos férfi órád van, az ékszerek kiválasztásakor is lehetsz kreatívabb. Egyedi mintájú vagy színes karkötők, valamint geometrikus formájú gyűrűk is jól mutathatnak hozzá. Fontos azonban, hogy az óra és az ékszerek között legyen valamilyen vizuális kapcsolat. Ha a divatod tartod első számú inspirációdnak, nézz körül a Thomas Sabo férfi ékszerei között.

Divatos férfi órák

Ne felejtsük el, hogy órák és ékszerek kombinálása során mindig érdemes figyelembe venni a saját stílusunkat és az alkalmat, amire az öltözékünket választjuk. Legyen szó nőkről vagy férfiakról, az óra és az ékszerek harmonikus párosítása kiemelheti a megjelenésünket, és hozzájárulhat ahhoz, hogy magabiztosan és stílusosan lépjünk ki az ajtón.