Coeur de Lion ékszerek

Fedezd fel a Coeur de Lion ékszerek ellenállhatatlanul színes világát! A Coeur de Lion különleges ékszerei egyedülálló eleganciát és minőséget képviselnek. Minden Coeur de Lion termék szigorú szabványok alapján, kézzel készül Stuttgartban, Németországban olyan kiváló minőségű anyagok felhasználásával mint a nemesacél vagy a gyémántcsiszolt anodizált alumínium. A Couer de Lion ékszerek mind igazi mesterművek, melyek stíusossá varázsolnak minden szettet! Görgess le, és ismerd meg a márka egyedi és összetéveszthetetlen geocube kollekcióját és egyéb izgalamas termékeit!

 

Minden, amit tudnod kell a Coeur de Lion-ról

A stuttgarti székhelyű Coeur de Lion ékszermárka az 1980-as években robbant be a köztudatba. A márka alapítója, Carola Eckrodt formatervező egészen újszerű anyagokkal és formákkal kezdett kísérletezni, amelyek szokatlannak számítottak akkoriban az ékszerek világában. Az avantgárd, játékos formákról ismert márkának a világhírnevet a geocube kollekció hozta meg a 1990-es évek végén.

A Coeur de Lion geocube kollekciója kifinomult és modern ékszereket kínál, melyek a geometrikus formák (általában kockák) és élénk színkombinációk harmoniájával tűnnek ki. Ikonikus stílusuk egyszerűen összetéveszthetetlen. A Coeur de Lion geocube stílusának jellegzetessége a letisztult vonalvezetés és az élénk színek dinamikus játéka, amelyek egyaránt ideálisak mindennapi viseletre és különleges alkalmakra. A Coeur de Lion geocube ékszerek között találsz gyönyörű nyakláncokat, karkötőket és fülbevalókat is, amelyek külön - külön viselve is figyelemfelketőek, de együtt, szettben hordva igazán stílusos megjelenést kölcsönöznek. A Couer de Lion geocube kollekció mellett már számos izgalmas, nem geometrikus formavilágú termék is található a Coeur de Lion ékszerek kínálatában, melyekhez különleges színű és formájú gyöngyöket használnak. Nézz szét a kézzel készült, színpompás karkötő, nyaklánc és fülbevaló mesevilágban!