Juta Óra-Ékszer ajándékutalvány

 

Vásárolj Juta Óra – Ékszer ajándékutalványt!

 

Tökéletes ajándék pár kattintással. Add át a választás örömét!

 

Az ajándék összegét te határozod meg, az ajándékozott pedig arra az ékszerre vagy órára használja fel, amelyikre csak szeretné.
Az utalványt pár kattintással megvásárolod, és e-mailen keresztül azonnal meg is kapod, így akkor is tökéletes választás, ha az utolsó pillanatra hagytad az ajándék vásárlást.

 

Ajándékutalvány
cikkszám
JTAJ-0000-5000

Válaszd ki milyen összegben szeretnél ajándékutalványt vásárolni.

Variációk


Leírás

Az online vásárolt ajándékutalványt e-mailben küldjük el, a vásárlás során megadott e-mail címre. Az utalványt a vásárlás befejezése után azonnal elküldjük.

Az utalvány beváltható a Juta Óra – Ékszer üzleteiben, vagy a www.jutaoraekszer.hu weboldalon történő vásárlás esetén, bármely ékszerre, karórára, vagy kiegészítőre.

 


Ajándékutalvány részletei, tudnivalók

Vásárlási feltételek:

  • Ajándékutalvány vásárlása esetén nem érvényesíthető a Juta Klub regisztrációs kedvezmény, az online ár, a hírlevél feliratkozásért járó kupon és a születésnapi kupon.
  • Ajándékutalvány vásárlása csak bankkártyás fizetéssel lehetséges.
  • Ajándékutalványra nem vonatkozik a 14 napos visszatérítés lehetősége és a csere sem.
  • Juta Klub pontok nem válthatóak be ajándékutalvány vásárlására.
  • Juta Klub tagok ajándékutalvánnyal való vásárlása esetén Juta Klub pont csak az utalvány értékével csökkentett rendelési összeg után jár.

Az ajándékutalvány felhasználásának módja:

  • Üzletben: Vásárlás során mutasd be az utalványt a kasszánál. Az utalványon szereplő összeg levonásra kerül a vásárlás összegéből.
    Webshopon: A kiválasztott terméket helyezd a kosárba, a rendelés leadása előtt pedig írd be az utalványon található egyedi sorszámot az „Ajándékutalvány kódja” mezőbe. A rendszer automatikusan levonja a vásárlás összegéből az ajándékutalványon szereplő összeget.
  • Az utalvány a vásárlástól számított egy évig érvényes, készpénzre nem váltható.             

 

Juta Óra-Ékszer ajándékutalvány