JUTA KLUB

Megújult a Juta Klub: mostantól többet kapsz hűségedért!

Csatlakozz törzsvásárlóink táborához, gyűjtsd a pontokat, majd vásárold le őket!


Juta klubtaggként minden vásárlásod alkalmával pontokat írunk jóvá neked, melyeket egy későbbi vásárlásod alkalmával levásárolhatsz. Pontjaid ráadásul nemcsak vásárláskor gyarapodhatnak! További pontokkal ajándékozunk meg akkor is,ha feliratkozol hírlevelünkre, vagy kitöltöd kérdőívünket.

A Juta Klub nem csupán egy pontgyűjtő rendszer!

Tagjaink minden tekintetben exkluzív bánásmódban részesülnek. Az elsők között értesülnek újdonságainkról, aktualitásainkról és 1 nappal korábban vásárolhatnak számos akciónk alkalmával.

Hogyan működik a Juta Klub? Hogyan lehetsz klubtag?

Kattints ide és regisztrálj!

Regisztrációd után automatikusan megkapod a Juta Klub Zafír státuszt, és a vele járó kedvezményeket.
Rögtön megjutalmazunk 5 % kedvezménnyel, amit online vásárlás esetén összevonhatsz az 5 %-kal kedvezőbb online árunkkal is, így 5 + 5 %-kal olcsóbban vásárolhatsz a webshopunkon.

Vásárlásaid során pedig minden elköltött 100 Ft után 2 pontot írunk jóvá neked, melyet a későbbiekben levásárolhatsz.

Amennyiben 1 év alatt 200.000 Ft értékben vásároltál nálunk, szintet lépsz, Rubin státuszú leszel, és ezáltal további előnyökben részesülsz.

Vásárlásaid során ezentúl már 4 pontot írunk jóvá számodra minden 100 Ft költés után, ingyenes lesz számodra minden szállítás és utánvét, plusz tovább élhetsz a csere és a visszavét lehetőségével is.

Rubin státuszod megtartásához évente minimum 200.000 Ft értékben szükséges nálunk vásárolnod. Amennyiben nem éred el ezt a szintet egy év alatt, Zafír státuszba kerülsz.

A Juta Klub online és a Juta üzeteiben is él, tehát üzletben történő és webshopos vásárlásaid során is gyűjthetsz, valamint válthatsz be pontokat.

Ha üzleteinkben vásárolsz, mutasd fel telefonodon a felhasználói profilodban található vonalkódot, hogy jóvá tudják írni kollégáink számodra a pontokat.

Webshopos vásárlás esetén figyelj arra, hogy minden esetben jelentkezz be a profilodba.

Az alábbi táblázatban megnézheted a 2 státuszához (Zafír és Rubin) tartozó kedvezményeket

Juta Klub kedvezményei

Pontbeváltás

 • Gyűjtött pontjaid vásárláskor 1 forintot érnek (tehát 1 pont = 1 Ft).
 • Gyűjtött pontjaidat üzletben történő vásárlásod után azonnal, online vásárlás esetén pedig a vásárlástól számított 21. napon írjuk jóvá számodra.
 • Gyűjtött pontjaidat és kapott egyedi kuponjaidat csak teljes árú termék vásárlásakor tudod felhasználni üzleteinkben vagy webhsopos vásárlás során, akciós termékek vásárlása esetén nem használhatod fel őket.
 • Gyűjtött pontjaidat nem vonhatod össze egyéb kedvezményekkel vagy promóciókkal. (pld.Pandora 2 + 1 akció, Pandora BAB akció, szett kedvezmények)
 • A születésnapi kupon minimum 30.000 Ft értékű teljes árú termék(ek) egyidejű vásárlása esetén váltható be.

Egyéb rendelkezések

 • Akciós és teljes árú termék vásárlása után is jár a pont. Kivéve: befektetési arany, vásárlási utalvány, szállítási költség, szolgáltatás, alkatrész vásárlása után nem jár pont.
 • A regisztrációkor járó 5 %-os kedvezményt nem vonhatod össze a szett akciókkal (Pandora szettek, karácsonyi ajándék szettek).
 • Vásárlástól való elállás esetén nem jár pont.
 • Csere esetén a ténylegesen elköltött összeg után jár a pont.
 • Regisztráció törlésekor a fel nem használt pontok törlődnek.
 • Befektetési arany vásárlása esetén nem jár Juta Klub pont.
 • A kivételek listája előzetes értesítés nélkül bővülhet. Az aktuális listát mindig itt találod meg.

Csatlakozz hozzánk és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket!

 

Regisztrálj most!