Connoisseurs gyémánt tisztító ecset csomagolással
cikkszám
CONN1072

Online ár kedvezmény

6 490 Ft -5%

6 165 Ft

Vásárolj legalább 15.000 ft-ért, és ingyen házhozszállítjuk!

Variációk


Leírás

CSAVARD EL AZ ECSET VÉGÉT ÉS EGY MOZDULATTAL ÚJRA RAGYOD A GYÉMÁNTOD! A DIMOND DAZZLE STICK A MENNYASSZONYOK LEGJOBB BARÁTJA!

Semmi sem hasonlítható a Connoisseurs gyémánttisztító ecsetéhez, hogy az eljegyzési és a jegygyűrűd a lehető legszebben ragyogjon. Tisztítógélenünk mikrofinomságú tisztítószemcséket  és polírozószert tartalmaz, amelyek kíméletesen tisztítanak és  kihozzák a valódi csillogást a köveidből! 

Fejlett polimer formula rendszerünk segít csökkenteni a finom karcolások megjelenését azáltal, hogy eltávolítja a szennyeződéseket és az olajokat, és taszítja azokat a hosszabb ideig tartó fény érdekében. A gyors és makulátlan száradásnak, valamint az ecset kialakításának köszönhetőnen bárhova magaddal tudod vinni és menet közben is kényelmesen és gyorsan újra ragyogóvá tudod az ékszereidet varázsolni. 

Connoisseurs Gyémánt  tisztító ecset használati útmutató

Távolítsd el a az ecsetről a kupakot, vízesísd be az ecsetet, majd kezd el tekerni az ecset ezüst végén, míg a sörték között megjelenik a kék színű paszta. Keféld át a tisztítani kívánt követ a felszínéről és alulról is, valamint a kő körüli foglalotot is az ecsettel, majd ha végeztél öblísd le az ékszert és az ecsetet is tiszta vízzel. Ügyelj rá, hogy szembe ne kerüljön, valamint gyermekektől is elzárva tartandó. 
Gyémántokhoz, drágakövekhez, platina és arany ékszerekhez ajánlott. 

További információért keresd fel a gyártó honlapját:  https://connoisseurs.com

 

Márka
Márka
Connoisseurs
Csomagolás
Csomagolás
Eredeti Connoisseurs csomagolás

Futárszolgálattal szállítjuk, szállítási díj: 1500 ft

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.

Fizetés:

  • Online bankkártyával a Barion vagy SimplePay rendszerén keresztül
  • Utánvéttel futárnál készpénzben vagy bankkártyával

Kapcsolódó termékek

Kép