tartalom

VALENTIN-NAPI AJÁNDÉKOK

Közeledik a Valentin-nap, itt az ideje tehát, hogy beszerezz egy kedves kis apróságot szerelmednek.
Ha nem tudod mivel lepd meg szíved hölgyét vagy urát február 14-én, görgess tovább, segítünk! Valentin-napi ajándékválogatásunkban csupa olyan ékszert gyűjtöttünk össze, aminek mindenki biztosan örülne a szerelmesek ünnepén.

Ajándék ötletek szíved hölgyének

Tartalom

Szívecskés charmok

Ha a párod szereti a személyre szabható, különleges ékszereket, akkor minden bizonnyal van már olyan Pandora vagy Thomas Sabo karkötője, esetleg nyaklánca, amire különböző medálokat, azaz charmokat gyűjthet. Nézd meg az ékszertartójában, hogy melyik márka charmajit gyűjti, és lepd meg tőlük egy új, szívecskés, vagy más szerelmet szimbolizáló darabbal.

A Pandora Valentin-napi kollekciójának fő témája a szeretet minden formája: legyen szó önmagunk szeretetéről, a szenvedélyről vagy a romantikus szerelemről. Az új stílusok között éppen ezért a szeretet különböző szimbólumai jelennek meg különféle izgalmas formákban. A kollekció alapmotívumai a lakat, a kulcs, a szerelmes levél, valamint a szív.

A Thomas Sabo aktuális, ünnepi kollekcióját pedig a csók és a szerelem városa, azaz Párizs inspirálta.

A Pandora és a Thomas Sabo legújabb Valentin-napi charmjaiból alább mutatunk egy kis ízelítőt.

Kép
Charm karkötők
Termékek

Szeretetteljes fülbevalók, gyűrűk, karkötők és nyakláncok

Egy szívecskével díszített ékszer a hétköznapokban is tökéletes kiegészítő lehet, nem csupán a szerelmesek ünnepén. Ajándékozd meg kedvesed egy stílusához passzoló darabbal. Arany, ezüst és rose gold színű ékszerek közül válogathatsz, így biztosan talász a stílusának megfelelőt.

Számos különleges szívecskés ékszert találsz a Juta Silver ezüst, a Juta Gold arany ékszer, vagy a Guess kínálatában, esetleg a Calvin Klein, a Pandora vagy a Tommy Hilfiger újdonságai között.

A Pandora izgalmas Valentin-napi szettekkel is készült, amiket most 20 % kedvezménnyel tudsz megvásárolni.

Görgess le, és mutatjuk a legszebb szívecskés ékszereinket!

kép
Termék 1
Termék 2
Termékek
Termékek

Ellenállhatatlan ajándékok férfiaknak

A Bálint-nap egy kiváló alkalom arra, hogy kifejezd szerelmedet és meglepd a párod egy különleges ajándékkal. Bár a nők gyakran kapnak ékszereket ilyenkor, a férfiak is nagyon örülnek egy stílusos kiegészítőnek. Egy férfias karkötő vagy egy vagány nyaklánc kiváló választás lehet, ami a mindennapokban is soha nem múló szeretedere emlékezteti majd. 

Divatos, vagány férfi karkötőkért és nyakláncokért látogass el webshopunk Juta Silver, Tommy Hilfiger, BOSS és Calvin Klein aloldalára.

Böngéssz a legmenőbb darabok között, és válaszd ki még ma a kedvesedhez leginkább passzoló férfi ékszert!

Kép
Valentn-napi ajándékok
Termékek
kép
Termék 1
Termék 2
Termékek