Pandora Négyszögletes szikrázó glória Ezüst Gyűrű
cikkszám
192391C01-48

 

31 800 Ft

Ingyen házhozszállítjuk!

Variációk



Leírás

Ha valami lélegzetelállító ékszerre vágysz, ne keresgélj tovább! Ez a négyszögletes, szikrázó Pandora halo gyűrű a stílus egy magával ragadó darabja. A halo gyűrűforma egy nagyon népszerű kialakítás a földöntúli szépségének és a benne rejlő végtelen lehetőségnek köszönhetően. Ennek a halo stílusú Pandora gyűrűnek a különlegessége abban rejlik, hogy a központi kő és az őt körülvevő fényudvar nem kerek, hanem négyszögletes. Ez a megoldás a Pandora Timeless kollekció egyik idei nagy újítása.

A nagy, téglalap alakú és sugárzó csiszolású tiszta cirkóniumot 28 gyöngyben foglalt kerek briliáns csiszolású tiszta cirkónium öleli körbe glóriaként. A gyűrű szalagján pedig további 12 karomban foglalt, kerek, briliáns csiszolású tiszta cirkónium gondoskodik a ragyogásról. Ennél a gyűrűnél tökéletesebb ajándékot elképzelni sem lehet egy embernek, aki imádja a csillogást és az elegáns, időtlen ékszereket. 

Ha téged is elvarázsolt ez négyszögletes Pandora Timeless halo gyűrű, akkor ne habozz, dobd a kosaradba mihamarabb! Mi pedig hamarosan eredeti Pandora csomagolásban házhoz is szállítjuk neked.  Válassz hozzá illő nyakláncot, karkötőt, vagy fülbevalót, hogy a kollekció teljes legyen!

 

Márka
Márka
Pandora
Nem
Nem
Női
Típus
Típus
Gyűrű
Egymás mellé halmozható gyűrű
Egymás mellé halmozható gyűrű
Igen
Kollekció
Kollekció
Pandora Timeless
Anyag
Anyag
Ezüst
Ékszer színei
Ékszer színei
Ezüst színű
Kő típusa
Kő típusa
Cirkónia
Garancia
Garancia
2 év magyar és nemzetközi
Csomagolás
Csomagolás
Eredeti Pandora csomagolás

Futárszolgálattal szállítjuk, szállítási díj: ingyenes

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.

Fizetés:

  • Online bankkártyával a Barion vagy SimplePay rendszerén keresztül
  • Utánvéttel futárnál készpénzben vagy bankkártyával

 

 

Fedezd fel a Pandora világát!

 

Még több Pandora