Pandora Tengerkék örökkévalóság Ezüst Fülbevaló
cikkszám
292334C09

17 500 Ft

Ingyen házhozszállítjuk!

Variációk


Leírás

Ez a Pandora kék köves bedugós fülbevaló a tenger ragyogó frissességével ajándékozza meg a viselőjét. A sterling ezüstből készült fonott minta lágyan öleli körbe a ragyogóan fénylő, vízkék, mesterséges kristály követ. A kő színe a nyugodt, csendes tenger színét idézi fel. Ez a szín a Feng shui tanításai szerint a bölcsesség és az intellektualitás szimbóluma. Rápillantva visszaidézheted a nyár összes emlékét!

A követ keretező, önmagával összekapcsolódó ezüst fonatnak nincs kezdete és vége, mégis befejezett és egyszerűen tökéletes. Az ezüst kidolgozása különleges, hiszen a mintázata áttört. A kör az a szimbólum, amellyel kifejezheted a megajándékozott számára szereteted végtelenségét és időtlenségét. Akit ezzel a fülbevalóval ajándékoznak meg, biztos lehet benne, hogy az örökkévalóságig fontos lesz annak a személynek, akitől kapta.

További kifinomult stílusú Pandora ékszerek különféle felületekkel és formákban kaphatók webshopunk kínálatában. Válassz hozzá illő gyűrűt, karkötőt, vagy charmot, hogy a kollekció teljes legyen! Ha pedig 15. 000 Ft feletti értékben vásárolsz webshopunkban, akkor ingyenesen szállítjuk házhoz a rendelésed. 

 

 

Márka
Márka
Pandora
Nem
Nem
Női
Típus
Típus
Fülbevaló
Kollekció
Kollekció
Pandora Moments
Témakör
Témakör
Szimbólumok és színek
Anyag
Anyag
Ezüst
Ékszer színei
Ékszer színei
Ezüst színű
Kék
Garancia
Garancia
2 év magyar és nemzetközi
Csomagolás
Csomagolás
Eredeti Pandora csomagolás

Futárszolgálattal szállítjuk, szállítási díj: ingyenes

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.

Fizetés:

  • Online bankkártyával a Barion vagy SimplePay rendszerén keresztül
  • Utánvéttel futárnál készpénzben vagy bankkártyával

 

 

Fedezd fel a Pandora világát!

 

Még több Pandora