Pandora fülbevalók

Pandora fülbevalók

A Pandora fülbevalók csodás kiegészítői a Pandora ékszereknek. Számtalan forma és méret közül válogathatsz, abban azonban mindegyik közös, hogy finoman kidolgozott, aprólékos részletek díszítik őket. 

A Pandora fülbevalók között találhatszk fényes arany színűeket, vagy elegáns ezüstöt szikrázó kövekkel, esetleg színpompás tűzzománccal.

A Pandora fülbevalók tökéletes kiegészítők a mindennapi viselethez, partira  vagy akár esküvői kellékként is. A kifinomult stílus és a minőségi alapanyagok biztosítják, hogy hosszú évekig nem veszítenek fényükből, mindig vonzóak és elegánsak maradnak.

A Pandora cég Dániából indult világhódító útjára az 1980-as években. A márkát a finom részletek, játékosság és színpompás ékszerek jellemzik. 

A Pandora ékszerek világsikeréhez hozzájárul, hogy kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használják, melyeket gondos kézi munkával alakítanak ki a legapróbb részletekig. Az ékszerek általában sterling ezüstből készülnek, vagy olyan különleges fémötvözetekből, melyek 14 vagy 18 karátos arany futtatással készülnek. Az arany futtatás lehet sárga- vagy izgalmas rozé színű. 

A Pandora fülbevalók különböző anyagokból készülnek, például ezüstből, aranyból, rozé aranyból vagy nemesacélból. Formájukat tekintve lehetnek karikák, apróbb stekkeres típusúak vagy hosszúkás, lógó fazonúak. 

A karika fülbevalók között találsz finom ötvösmunkával készült, polírozott darabokat, melyek letisztult vonalaikkal ejtenek rabul, vagy sok-sok cirkóniával kirakott ragyogó darabokat. Ezek a rendkívül elegáns darabok estélyi szettek kiegészítőinek is tökéletesek. 

A Pandora fülbevalói közül szintén nagyon népszerűek az apró stekkeres, gombfülbevalók. Apró méretűk ellenére csodásan részletgazdagok és finoman kidolgozottak. Sok modellt színes tűzzománc és cirkónia díszít. Lehetnek közöttük kis virágok vagy csillagok, holdacska, vagy hópehely is. Ezek a kis szolid darabok mindennapos hordásra is tökéletesen alkalmasak, elegánsak és biztonsági záródásuk miatt biztos lehetsz benne, hogy nem fogod elveszíteni. A stekkeres megoldások azért is kedveltek, mert biztonsági záródásuk óvja a fülbevalót az elvesztéstől, ugyanakkor lekerekített vége miatt kényelmesség teszi a mindennapos viselést. 

A Pandora fülbevalók közül a legkülönlegesebbek a Me kollekcióban tartozó karikák, amelyekhez a Me charmokat csatlakoztathatod. A charmokkal tovább variálhatod a fülbevalóidat: választhatsz a két fülbevalóra azonos vagy különböző charmot vagy cserélgetheted is őket. 
 
Ha igazán harmonikus megjelenésre vágysz, válassz karkötődre és nyakláncodra a Pandora fülbevalódhoz illő charmot. Így egyszerűen létrehozhatsz komplett ékszer szetteket, melyeket könnyen variálhatsz. 


A fülbevalók különféle tematikus kollekcióban érhetők el, amelyek az évszakok, az ünnepek, a divat és a különféle témák köré épülnek fel. Így például megtalálhatók az ünnepekhez kapcsolódó karácsonyi, Valentin-napi vagy anyák napjára szóló kollekciók, valamint sport, utazás, zene vagy szerelem témakörökhöz kapcsolódó kollekciók is. A kollekciók évszakonként változnak, így ha igazán trendi szeretnél lenni, böngészd át rendszeresen a választékot, hogy megtaláld aktuális kedvencedet. 

A szezonális kollekciók kitűnő lehetőséget teremtenek az ajándékozáshoz: ha tanácstalan vagy, mivel lepheted meg kedvesedet, nem kell sokáig gondolkoznod. Egy szép Pandora fülbevalóval nem tévedhetsz. Minden Pandora fülbevalót elegáns márkajelzett dobozban szállítunk, így a díszcsomagolás sem okozhat gondot. 

A Pandora fülbevalók a legelegánsabb ajándékok közé tartoznak, melyeknek minden hölgy örül, bármilyen alkalomról legyen is szó.