Pandora Moments végtelen csomó ezüst kígyólánc karkötő
cikkszám
590792C00-16

24 500 Ft

Ingyen házhozszállítjuk!

VariációkLeírás

A Pandora sokféle, kézzel megmunkált karkötőt kínál charmjaihoz, melyek csodálatos fém árnyalatokban, stílusban és kivitelezésben kaphatóak.

Az időtlen szeretetet a Pandora egy modern, egyedi értelmezésben ábrázolt végtelen jellel fejezi ki ezen a kígyólánc karkötőn. A végtelen szimbólum az örök szerelmet jelképezi, amely összeköt minket. Mint a szülő és gyermeke közötti mérhetetlen szeretet, ami egy végtelenül mély kötelék az idők végezetéig. Az ikonikus csomó aszimmetrikusan fonódik össze egy eltéphetetlen kötelékké.

Ha ez végtelenség már nem tűnik elégnek, fokozhatod a hatást további szimbolikus charmokkal! A karkötőben a láncszemek úgy kapcsolódnak össze, hogy a kígyó bőréhez hasonló textúrát alkotnak, így a viselete nagyon kényelmes mindenki számára. A karkötő három különböző részre osztható és körülbelül 16-18 darab charm fér el rajta kényelmesen.

Keress hozzá kifinomult stílusú charmokat különféle felületekkel, formákkal és üzenetekkel webshopunk kínálatában. Válogass bátran a csinos és népszerű motívumok között, hogy megtaláld azokat a darabokat, amelyek a te történetedet mesélik el!

 

Márka
Márka
Pandora
Nem
Nem
Női
Típus
Típus
Karkötő
Kollekció
Kollekció
Pandora Moments
Anyag
Anyag
Ezüst
Ékszer színei
Ékszer színei
Ezüst színű
Kő típusa
Kő típusa
Kő nélküli
Garancia
Garancia
2 év magyar és nemzetközi
Csomagolás
Csomagolás
Eredeti Pandora csomagolás

Futárszolgálattal szállítjuk, szállítási díj: ingyenes

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.

Fizetés:

  • Online bankkártyával a Barion vagy SimplePay rendszerén keresztül
  • Utánvéttel futárnál készpénzben vagy bankkártyával

 

 

Fedezd fel a Pandora világát!

 

Még több Pandora