Pandora Moments Disney Dzsini és a lámpa Ezüst Charm
cikkszám
792348C01

24 500 Ft

Ingyen házhozszállítjuk!

Variációk


Leírás


Ez a Dzsinit ábrázoló Pandora charm az Aladdin rajongók kedvence lehet. A Pandora és a Disney ugyanis most az ikonikus Aladdin mese figuráit álmodta újra charm formájában.

A 925-ös, sterling ezüstből készült Dzsini épp a lámpásából bújik elő, készen arra, hogy teljesítse bárki három kívánságát. A jellegzetes vigyor és a keresztbe tett kezek minden rajzfilmrajongó előtt jól ismertek. A lámpás szelleme rendkívül részletes kidolgozást és fokozatosan elhalványuló, csillogó tűzzománc színezést kapott. Természetesen az ábrázolásról a lámpa sem maradhatott le, amely Dzsini farkáról úgy lóg le, hogy soha sem fog tudni leesni.

Válaszd olyasvalakinek ajándékba ezt a Dzsinit ábrázoló Pandora charmot, akinek minden kívánságát teljesítenéd. Vagy olyasvalakinek, aki legalább olyan vidám és bohókás figura, mint maga Dzsini. Ne késlekedj sokat, mert az Aladdin ihlette Pandora charmok idén biztosan mindenkit elvarázsolnak! Irány vele a pénztár és hamarosan át is adhatod! Keress hozzá illő karkötőt, fülbevalót vagy nyakláncot és meséld el velük azt, hogy ki is vagy te.

 

Márka
Márka
Pandora
Nem
Nem
Női
Típus
Típus
Charm
Kollekció
Kollekció
Disney x Pandora
Anyag
Anyag
Ezüst
Ékszer színei
Ékszer színei
Ezüst színű
Színes
Kő típusa
Kő típusa
Kő nélküli
Garancia
Garancia
2 év magyar és nemzetközi
Csomagolás
Csomagolás
Eredeti Pandora csomagolás

Futárszolgálattal szállítjuk, szállítási díj: ingyenes

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.

Fizetés:

  • Online bankkártyával a Barion vagy SimplePay rendszerén keresztül
  • Utánvéttel futárnál készpénzben vagy bankkártyával

 

 

Fedezd fel a Pandora világát!

 

Még több Pandora