Pandora Moments Piros orrú rénszarvas muranói Ezüst függő Charm
cikkszám
792330C01

17 500 Ft

Ingyen házhozszállítjuk!

Variációk


Leírás

Nincsen tél rénszarvasos Pandora charm nélkül. Ez a bájos apró ékszer kétségkívül a téli időszak egyik legbájosabb függő Pandora charmja. A cuki kis patás 925-ös, sterling ezüstből került megformázásra. A kidolgozás pedig nagyon kedvesre sikerült. A körte forma fej és a hatalmas piros orr ellenállhatatlanná teszi a Mikulás piros orrú rénszarvasát.

Robogj te is a Mikulás szánján az ünnep felé. Ajándékozz meg vele valakit, aki legalább annyira imádja a karácsonyi időszakot, mint te. Vagy egy olyan embert, aki szerint a rénszarvasoknál nincs cukibb állat. A rénszarvasos Pandora charm különlegessége, hogy az orra fénylő muranói üvegből készült, amit ezüst karmocskákkal rögzítettek a helyére. Az ezüst bilincs, amiről a fej lóg pedig szikrázó cirkóniák sorával díszített. Ragyogó piros és áttetsző fehér kövek váltogatják egymást a karácsony klasszikus színeiben. A rénszarvasos Pandora charmon egy szívhez szóló üzenetet is felfedezhetsz: "Hadd ragyogjon a fényed"  szól magyar fordításban.

Hangolódj a karácsonyra, öltöztesd a lelked és a tested az ünnepi várakozásra ezzel a meseszép karácsonyi Pandora chammal. Böngészd át webshopunk téli és ünnepi Pandora kínálatát, hogy megtaláld az ízlésednek leginkább megfelelő darabokat!

 

Márka
Márka
Pandora
Nem
Nem
Női
Típus
Típus
Charm
Kollekció
Kollekció
Pandora Moments
Témakör
Témakör
Alkalmak
Anyag
Anyag
Ezüst
Muránói üveg
Ékszer színei
Ékszer színei
Ezüst színű
Piros
Kő típusa
Kő típusa
Cirkónia
Garancia
Garancia
2 év magyar és nemzetközi
Csomagolás
Csomagolás
Eredeti Pandora csomagolás

Futárszolgálattal szállítjuk, szállítási díj: ingyenes

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.

Fizetés:

  • Online bankkártyával a Barion vagy SimplePay rendszerén keresztül
  • Utánvéttel futárnál készpénzben vagy bankkártyával

 

 

Fedezd fel a Pandora világát!

 

Még több Pandora