Pandora Moments Égi iránytű angyalszárny Rozé arany és Ezüst Charm
cikkszám
782359C01

24 500 Ft

Ingyen házhozszállítjuk!

Variációk


Leírás

Néha mindenkinek szüksége van az életben az iránymutatásra. Ez az angyal szárnyak között megbúvó, mennyei iránytű Pandora charm egy csodálatos szimbolikus ajándék lehet egy olyan embernek, akinek szüksége lehet az útmutatásra. Valaki olyannak, akinek szeretnénk, ha a lépteit mindig egy angyal vigyázza. Valakinek, aki bár lehet, hogy most egy kicsit eltévedt az élet nagy tengerében, de bízunk benne, hogy megtalálja a hazavezető utat.

Ez a csodálatos iránytűs és angyalszárnyas Pandora charm  sterling ezüstből és tizennégy karátos roséarany bevonatú, egyedi fémkeverékből készült. A közepén látható csillagban pedig egy szikrázó fényű cirkónia kő ragyog. A Pandora charm érdekessége, hogy az angyalszárnyak mozgathatóak. Így amikor a szárnyak kinyílnak, a teljes iránytű megjelenik és láthatóvá válik az elülső oldalon lévő gravírozás is. A felirat pedig azt  mondja: “Te vagy az én angyalom.”

Ha tetszenek a kifinomult stílusú Pandora ékszerek, akkor nézz körül webshopunkban. Válassz hozzá illő gyűrűt, karkötőt, vagy charmot, hogy a kollekció teljes legyen! Ha pedig 15. 000 Ft feletti értékben vásárolsz webshopunkban, akkor ingyenesen szállítjuk házhoz a rendelésed.

 

Márka
Márka
Pandora
Nem
Nem
Női
Típus
Típus
Charm
Kollekció
Kollekció
Pandora Moments
Témakör
Témakör
Szimbólumok és színek
Anyag
Anyag
Ezüst
Ékszer színei
Ékszer színei
Ezüst színű
Rozé arany színű
Kő típusa
Kő típusa
Cirkónia
Garancia
Garancia
2 év magyar és nemzetközi
Csomagolás
Csomagolás
Eredeti Pandora csomagolás

Futárszolgálattal szállítjuk, szállítási díj: ingyenes

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.

Fizetés:

  • Online bankkártyával a Barion vagy SimplePay rendszerén keresztül
  • Utánvéttel futárnál készpénzben vagy bankkártyával

 

 

Fedezd fel a Pandora világát!

 

Még több Pandora