Connoisseurs ékszertisztító
cikkszám
CONN1061

Online ár kedvezmény

5 990 Ft -5%

5 690 Ft

Vásárolj legalább 15.000 ft-ért, és ingyen házhozszállítjuk!

Variációk


Leírás

A szett tartalmaz egy tartály, merítőtálcát, egy kis kefét és a tisztító koncentrátumot, ami kb. 80 tisztitásra alkalmas, 10 csepp/alkalom.

TISZTÍSD ÉKSZEREIDET MINDEN ALKALOMMAL EGY FRISS ADAG TISZTÍTÓSZERBEN! 

Nincs többé szennyezett oldatban való ékszertisztítás, vagy felesleges kémiai anyag tárolása az otthonodban! Készíts minden alkalommal egy adag friss tisztítószert, csak nyomj egy kis gombócnyit a bevizezett kefére , meríts és már ragyog is az ékszered!

A koncentrátum több mint 80 használatra elegendő megoldást kínál, hisz egy alkalommal csak 10 cseppre van szükséged belőle. Csepegtess a koncetrátumból a meleg vízzel töltött tartájba, majd a könnyen használható merítőtálcába és kefe segítségével pedig pillanatok alatt újjá varázsolhatod az arany, platina, gyémánt és drágakövekkel diszített darabjaidat! Ha végeztél, az  elegáns tisztítótartályban kényelmesen  és biztonságosan tárolhatod az ecsetet, a merítőtálcát és koncetrátumot tartalmazó kis flakont.  

A szett tartalma:  műanyag tartály,  30ml ammóniamentes tisztító koncentrátum (nem mérgező kellemes citrus illatú paszta), merítőtálca és egy tisztító kefe. 

Connoisseurs ezüst ékszertisztító drops használati útmutató

Engedj kézmeleg szappanos vízet a tartályba és vizesítsd be a kefét is előre. Nyomj a koncetrátumból egy borsó nagyságú adagot az ékszerre és a kefével óvatosan tisztítsd át az ékszer felületét.  Majd helyezd az ezüst ékszert a merítőtálcába, hogy a vegyszer ne tudja tovább kifejteni hatását. Ha már minden koszt leszedtél róla, tartsd a merítőtálca segítségével  az ékszert folyó víz alá, hogy minden lemosson az ékszerről. Szárísd meg az ékszert egy puha ruha vagy törlőkendő segítségével

További információért keresd fel a gyártó honlapját:  https://connoisseurs.com

 

Márka
Márka
Connoisseurs
Csomagolás
Csomagolás
Eredeti Connoisseurs csomagolás

Futárszolgálattal szállítjuk, szállítási díj: 1500 ft

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.

Fizetés:

  • Online bankkártyával a Barion vagy SimplePay rendszerén keresztül
  • Utánvéttel futárnál készpénzben vagy bankkártyával

Kapcsolódó termékek

Kép
Kép
Kép
Kép