Legyél te is Charmista!

Ha te is imádod a Thomas Sabo különleges ékszereit, ez a hűségprogram neked szól! A Thomas Sabo idén újragondolta a Charm Club koncepcióját és létrehozta a Charmista hűségprogramot, amivel extra 15 % kedvezményt kínál leghűségesebb vásárlóinak.

Hogyan lehetsz te is Charmista?

Szerezz be egy egyedi, Charmista érmével ellátott karkötőt, vagy nyakláncot, vagy egy charmista kollekciós charmot, és máris Charmista klubtaggá válsz, és élhetsz a kedvezménnyel. A Charmista kollekció ékszereit megtalálod ezen az aloldalon.

Keresd a Charm Club ikonnal ellátott termékeket!

Milyen kedvezmény jár a Charmistáknak?

Egy Charmista termék megvásárlásával a vásárló a Charmista közösség részévé válik, és 15% kedvezményt kap bármely Thomas Sabo charm megvásárlásakor 2023.december 31-ig.

Hogyan érvényesítheted a kedvezményt?

Amikor Charmista kollekciós ékszert vásárolsz nálunk, e-mailben küldünk neked egy egyedi kuponkódot. Ha ezt a kuponkódot beírod a rendelésleadás során, a kosaradban automatikusan levonjuk a 15 % kedvezményt. A kuponkód csak teljes árú Thomas Sabo charm vásárlása esetén érvényesíthető, 2023. december 31-ig. A kupon más akcióval, vagy promócióval össze nem vonható.

Tartozz te is a Charmisták táborába és gyűjtsd a charmokat kedvezményesen!