Ajándékok férfiaknak – mutatjuk mi kerüljön a fa alá!

Már csak pár nap maradt karácsonyig, de még mindig nem tudod mivel lepd meg családod férfi tagjait? Felejtsd el a szokványos és unalmas ajándékokat...igazából egy férfi sem vágyik egy századik nyakkendőre, vagy zoknira! De vajon minek örülnének igazán? Tarts velünk és mutatunk pár szuper ötletet, amivel garantált lesz az apukák, férjek, testvérek és barátok mosolya a fa alatt!

Prémium ajándékok férfiaknak 

Lepd meg őket egy életre szóló ajándékkal! Egy olyan kiváló minőségű örök darabbal, ami minden egyes nap rád emlékezeti majd! Ilyen örökérvényű ajándék lehet egy gyönyörű, márkás karóra. A divatvilágában úgy tartják, hogy a legtöbbet egy férfiről a cipője és az órája árul el. Napjainkban ugyanis a karóra még mindig a stílusos és kifinomult megjelenés egyik kulcsfontosságú eleme. Egy jól megválasztott darab sok mindent elárul a viselőjéről. Nézz körül webshopunkon és válaszd ki az ajándékozott stílusához leginkább passzoló darabot. Termékpalettánkon csak olyan márkákat találsz, amelyek már kiállták az idő és a minőség próbáját. 

Ajándékok férfiaknak

Ha olyan férfinak ajándékozol, akinek már több órája is van otthon, javasoljuk, hogy a SEIKO és a CITIZEN márka kínálatában nézz körül. Ezek a márkák a világ legnagyobb óragyártói közé tartoznak, számos új technikai megoldás és fejlesztés fűződik a nevükhöz. Óragyűtők esetében nem lőhetsz mellé sem egy SEIKO, sem egy CITIZEN darabbal.
Kifinomult stílusú, elegáns uraknak a Zeppelin klasszikus időmérőit ajánljuk, melyek egytől egyik lenyűgöző darabok. A divat szerelmeseinek és a sportosabb stílus kedvelőinek pedig a Tommy Hilfiger és a BOSS órái nyújtanak tökéletes megoldást. 

Ajándécsomagok férfiaknak

Ajándékcsomag férfiaknak

Szeretnéd kedvesed, édesapád, vagy testvéred több ajándékkal is meglepni? Válassz egyet a best seller termékeinkből összeállított ajándékcsomagok közül! A férfi ajándékokcsomagok mindegyike egy közkedvelt karórából és egy hozzá tökéletesen passzoló karkötőből áll, melyeket a Tommy Hilfiger és a BOSS márkáinkból válogattunk össze vásárlóink kedvenceiből. Garantált lesz velük az öröm a fa alatt. Az ajándékcsomagokat ide kattintva találod.

Apróságok férfiaknak

Ajándékok férfiaknak

Mindig közkedvelt ajándék férfiaknak egy divatos karkötő. Igazán szép és szintén maradandó ajándékok ezek is, viszont az órákkal ellentétben, akár már 15.000 forint körül is találhatsz márkás darabokat. Webshopunkon a Tommy Hilfiger, a Calvin Klein, a BOSS és a Thomas Sabo bőrből, vagy ezüstből készült trendi modelljei közül válogathatsz, melyek évek óta a férfiak kedvencei. Találsz köztük klasszkikus, de vagányabb, sportosabb stílusúakat is. Válogass annak fügvényében, hogy milyen az ajándékotott férfi stílusa. 
Ha egy elegánsabb ajándékot szeretnél, jó választás lehet egy mandzsettagomb is. Ide kattintva találsz pár igazán egyedi darabot.
Különleges ajándék férfiaknak egy szép óratartó doboz is, melybe kedvenc kiegészítőit tárolhatja. Kattints ide, és nézd meg a Stackers márka egyedi óratartóit.

Te melyik ajándékot választod?