Férfi órák

Férfi karóra választékunk termékpalettáján csak olyan márkákat találsz, amelyek már kiállták az idő és a minőség próbáját.
Az egyes modellek ugyan külső kialakításukban eltérhetnek egymástól, de egyetlen jellemzőben maximálisan megegyeznek, ez pedig a garantáltan jó minőség. Bering, Boss, Citizen, Tommy Hilfiger vagy Zeppelin.
Köztük akkor is megtalálod a neked valót, ha hétköznapi időmérőre vágysz, de akkor is, ha valami elegánsabbat keresel.
Bőrszíjas modellek a klasszikus stílus kedvelőinek, vagy fémszíjasok a modernebb stílus képviselőinek.

Órák

Kép

Boss Horizon férfi óra

87 900 Ft

Kép

Boss Distintion férfi óra

87 900 Ft

Kép

Boss Integrity férfi óra

143 900 Ft

Kép

Boss Skyliner férfi óra

71 900 Ft

Kép

Boss Grandmaster horloge férfi óra

161 900 Ft

Kép

Boss Drifter férfi óra

71 900 Ft

Kép

Boss Drifter férfi óra

93 900 Ft

Kép

Boss Admiral férfi óra

139 900 Ft

Kép

Boss Hero férfi óra

107 900 Ft

Kép

Boss Hero férfi óra

125 900 Ft

Kép

Boss Hero férfi óra

136 900 Ft

Kép

Boss Commissioner férfi óra

89 900 Ft

Kép

Boss Champion férfi óra

136 900 Ft

Kép

Boss Grandmaster férfi óra

129 900 Ft

Kép

Boss Pilot Edition férfi óra

136 900 Ft

Kép

Boss Pilot Edition férfi óra

154 900 Ft

Kép

Boss Elite férfi óra

71 900 Ft

Kép

Boss Elite férfi óra

107 900 Ft

Kép

Boss Drifter férfi óra

71 900 Ft

Kép

Boss Drifter férfi óra

107 900 Ft

Kép

Tommy Hilfiger Griffin férfi óra

46 900 Ft

Kép

Tommy Hilfiger Hendrix férfi óra

53 900 Ft

Kép

Tommy Hilfiger Sullivan férfi óra

68 900 Ft

Kép

Tommy Hilfiger Sullivan férfi óra

57 900 Ft

A divatvilágában úgy tartják, hogy a legtöbbet egy férfiról a cipője és az órája árul el. Napjainkban ugyanis a karóra még mindig a stílusos és kifinomult megjelenés egyik kulcsfontosságú eleme. Egy jól megválasztott darab sok mindent elárul a viselőjéről a külvilág felé: honnan érkezett, mi a célja, mi a státusza a világban. Webshopunk férfi karóra kínálata úgy lett összeállítva, hogy megkönnyítse számodra a választást.

Tekintsd át kínálatunkat, hogy megtaláld azt az órát, ami téged igazán kifejez!

A hideg északról érkező Bering férfi karórák elsősorban az skandináv stílus kedvelőit szólítják meg. A letisztult, nyersen elegáns dizájn lélegzetelállítóvá varázsolja óráikat. Magas minőségű karcálló anyagokkal (high-tech kerámia és a zafírkristály óraüveg) dolgoznak, így az idő múlása sem hagy nyomott a Bering órákon.

A Tommy Hilfiger a karórákkal is tud újat mutatni! A márka férfi karórái ugyanis igazán sokoldalúak. Ugyanúgy viselhetőek hétköznapi, üzleti, sőt, akár egy ünnepi öltözékhez is. Utóbbi esetében azért persze inkább már a bőrszíjas változatokat ajánljuk a fémszíjasokkal szemben.

A Citizen márka kínálatban klasszikus, sportos, modern és luxus férfi karórák is találhatók. Darabjaikat az innovatív technikai fejlettség és a tökéletesség jellemzi. A márka méltán híres forradalmian új, fényenergiával működő óráiról is, melyek működéséhez már nincs szükség elemre. Akik nem szeretnek a karórákkal kísérletezni és inkább egy minőségi, időtálló darabra voksolnak, azok válogassanak bátran a márka darabjai közül.

A több funkciós órák rajongóinak mindenképpen érdemes a Boss férfi karórái között böngészniük. Stopper, két időzóna, holdfáziskijelző, vagy dátum funkció edzett kristályüveg alatt. Fiatalos, lendületes formák magas minőségben. A csuklón vagy minőségi bőrszíj vagy elegáns fém-, esetleg kaucsuk- vagy szilikonszíj rögzíti őket.

A kifogástalan minőségű német Zeppelin karórákban a múlt század hangulata találkozik a 21. század csúcstechnológiájával. Megjelenésükben inkább a klasszikus formák dominálnak: kerek óratok, bőrszíj, csodálatos számlapok. Az aviátor stílus kedvelőinek tökéletes választás. A többfunkciós működés a márka számos modelljénél felfedezhető. Így a Zeppelin azoknak is kedvez, akik többet várnak el egy órától a pontos idő kijelzésénél.

Te melyik márka mellett teszed le a voksod?