TOP 10 karácsonyi ajándék férfiaknak

Jövő hétvégén itt a karácsony, ami azt jelenti, hogy már csak pár napod maradt a tökéletes ajándékok megtalálására.
Ha még nem kezdted volna el az ajándékok beszerzését, vagy esetleg még ötleted sincs, hogy mivel lepd meg a párod, férjed, vagy családod férfi tagjait, ne aggódj, mi segítünk! Válogatásunkban összegyűjtöttünk neked 10 szuper karácsonyi ajándékot férfiaknak, melyek között te is biztosan megtalálod azt, amivel mosolyt csalhatsz szeretteid arcára.

1; Divatos óra + hozzá illő ékszer szett: összeválogattuk neked férfi best seller termékeinket, karácsonyi ajándék csomagokat varázsoltunk belőlük, amikre még 10 % kedvezményt is adunk. Egy elegáns BOSS óra hozzá passzoló nyaklánccal, vagy egy divatos Tommy Hilfiger óra egy színben megegyező karkötővel tökéletes karácsonyi ajándék fériaknak. Ide kattintva találod őket. 

2; Seiko karóra: egy örök klasszikus, ha időtálló ajándékot szeretnél. Nincs jobb választás egy Seiko óránál, ha nemcsak szép, de kiemelkedően magas minőségű ajándékot keresel. Lepd meg vele édesapád, vagy férjed, hogy évek múltán is erre a karácsonyra és rád emlékeztesse majd. Kattints ide a kollekcióhoz.

Karácsonyi ajándék férfiaknak: férfi karkötő

3; Trendi karkötő: szuper karácsonyi ajándék férfiaknak, ha nem szeretnél egy vagyont költeni. Márkás férfi karkötőink már 16.000 Ft-tól elérhetőek, így nem kell méllyen a pénztárcádba nyúlni, ha egy divatos darabbal lepnél meg valakit. Válogass Guess, Tommy Hilfiger, Boss és Calvin Klein darabjaink között tesódnak, vagy párodnak.

4; Garmin okosóra: ha a szépség mellett a praktikum is fontos. Ha a párod/férjed hobbija a sport, egészen biztosan nem lősz mellé egy Garmin okosórával. Sőt, egyenesen imádni fogja az ajándékod! Nézz körül a márka kínálatában ide kattintva.

5; Guess férfi ékszerek: igazi trendszettereknek. Ha olyan fiatal férfinak keresel ajándékot, aki nem követi, hanem diktálja a divatot, a Guess férfi ékszerek közül válogass. Nagyon vagány darabokkal készültünk.

6; Zeppelin óra: az elegancia szerelmeseinek. A kifinomult öltözködés és az elegáns outfitek kedvelőinek tökéletes ajándék egy Zeppelin karóra. Mindegyik modell klasszikus stílusú, de egyik sem hétköznapi. Nézd meg őket itt.

Karácsonyi ajádnék férfiaknak: BOSS

7; BOSS óra vagy ékszer: a tökéletes megjelenésért. A márka ma már az igényes öltözködés és az időtálló divat szinonimája lett, így bármelyik termékét is válaszd, tökéletes karácsonyi ajándék lesz. Fedezd fel a kínálatukat itt!

8; Óratartó: ha csak egy apró, de szép ajándékot szeretnél. Remek választás lehet kollégádnak, vagy férfi rokonadinak egy szép óratartó doboz, vagy techállvány. A Stackersnél találsz pár különleges darabot. 

9; Tommy Hilfiger nyaklánc: divatos fiataloknak. Nem minden férfi stílusába illik bele a nyaklánc, de akiébe igen, oda nagyon passzol. Igazán vagány darabokat találsz a Tommy Hilfiger kínálatában ide kattintva.

Karácsonyi ajándék férfiaknak: Calvin Klein óra

10; Calvin Klein óra: a minimalizmus híveinek. Ha egy visszafogott, de mégis szép és elegáns ajándékot keresel, nézz körül a Calvin Klein férfi órái között. A modellek 45.900 Ft-tól indulnak.

Ha rendelésed december 19 éjfélig leadod, akkor ajándékod garantáltan ott lesz a fa alatt. Ha pedig mégsem nyerné el a kiválasztott darab az ajándékozott tetszését, cserélni is tudunk. Itt olvashatsz a feltételekről.