Földszínek kavalkádja: mutatjuk az őszi trendeket!

Az őszi - téli hónapok beköszöntével a legtöbben automatikusan elkezdünk sötét színű ruhákat hordani. Elmaradnak a vidám árnyalatok, és mintha kötelező lenne, úgy húzzuk magunkra az első kezünk ügyébe akadó fekete pulcsit és kabátot. Pedig ilyenkor is érdemes lenne egy - egy erőteljesebb színnel próbálkozni, hiszen egy jól megválasztott árnyalat élettel telibbé teszi megjelenésünket. Kezdjétek gyönyörű földszínekkel a kísérletezést!

Tündökölj a föld színeiben!

Melyek is pontosan azok a földszínek? A földszínek az agyag, a homok, a talaj, a fakéreg, egyes kőzetek, az avar, a fakéreg és a földfestékek színei. Közéjük soroljuk többek között a homokszínt, az avar színeit, a kéregbarnát, a löszsárgát, az okkert, a vörösokkert és a kekit. Mindegyikük sötétebb, meleg árnyalat. A szokásos fekete, vagy szürke helyett próbálj  közülük kiválasztani 1-2 olyan színt, ami illik hozzád és kezdd el hordani őket. Nem kell rögtön lecserélned az egész ruhatárad, kezdj el kísérletezni pár kiegészítővel. Jó ötlet lehet egy új sál, egy öv, vagy egy óra, és ha megtetszik valamelyik árnyalat, utána választhatsz belőle egy pulóvert, vagy akár kabátot is. 

Őszi órák és ékszerek

2021 őszi divatszínei

Az idei őszi - téli trendek különösen kedveznek azoknak, akik nem szeretnének állandóan sötét színekbe burkolózni. Hódít az elegáns bézs és annak minden árnyalata. Olyannyira, hogy egyre több világos csizmával, bakanccsal és kabáttal is találkozhatunk az üzletekben, így akár tetőtől talpig bézsbe bújhatunk, felváltva ezzel a megszokott monokróm fekete összeállítások egyhangúságát. Divatosak a meleg barna árnyalatok, melyek egyre több kiegészítőn is visszaköszönnek. Újra reneszánszukat élik például a barna bőrszíjas órák is. Trendi az erdő összes őszi színe, a sötétzöld, az olívazöld, a vibráló narancssárga és az elegáns bordó is. Ezek az árnyalatok se nem túl élénkek, se túl visszafogottak, jól beilleszthetőek minden ruhatárba. Bátrabbak pedig választhatnak intenzív piros tónusokat, és lilákat is. Már az is nagyon látványos, ha egy élénkebb kiegészítővel, például egy órával dobsz fel egy visszafogott outfitet.

Őszi órák és ékszerek 2

Trendi őszi ékszerek és órák

A fent említett összes divatszín visszaköszön már a legnagyobb márkák óra- és ékszer kínálatában is. A Bering például számos bordó, lila és zöld színben pompázó gyönyörű órát kínál, melyek a legkomorabb szetteket is feldobják, a Tommy Hilfigernél pedig izgalmas bézs darabok közül válogathatsz. A férfiaknak sem kell lemondaniuk a földszínű kiegészítőkről. Érdemes körülnéznetek a Zeppelin vintage hangulatú barna bőrszíjas modelljei között, igazi kincsekre bukkanhattok! Láttátok például ezt izgalmas zöld számlapos órát

Az őszi ékszertrendekben az arany szín és a rétegezés dominál. Húzz színes órád mellé egy vékony láncos karkötőt, vagy halmozz másik csuklódra egyszerre többet az igazán divatos összhatásért. Ha eddig az ezüst ékszerek mellett tetted le a voksodat, csempéssz közéjük 1-1 arany darabot is! A fémárnyalatok keverése ma már egyáltalán nem tilos, sőt, kifejezetten trendi! Renegeteg inspirációt találsz hozzá például a Thomas Sabonál!

Őszi férfi órák

Legyetek bátrak, hordjatok vibráló őszi színeket és tűnjetek ki a tömegből!