Divattrendek őszre, melyeket könnyedén beilleszthetsz a ruhatáradba

Kíváncsi vagy milyen divattrendek jellemzik a 2021-es őszi szezont? Szeretnéd tudni mit viselj a hidegebb napokon és milyen kiegészítőkkel dobhatod fel a ruhatárad akkor is, ha nem szeretnél egy vagyont költeni?
Cikkünkben adunk nektek egy kis iránymutatást!

Mi hiszünk abban, hogy valaki nem attól lesz divatos, hogy mindig megveszi a nagyobb márkák aktuálisan trendi ruhadarabjait, hanem akkor, ha megtalálja a saját stílusát, amibe alkalomadtán beleilleszti azokat az éppen trendi darabokat, amik passzolnak a már meglévő ruhatárába. 
Éppen ezért most egy kicsit rendhagyó ajánlóval jelentkezünk. Olyan divattrendeket mutatunk, amik most 2021-ben is trendinek számítanak, de a szezon végeztével sem kell megszabadulnod tőlük, hiszen valószínűleg évek múltán is hasznukat veszed majd. Ha pedig mégis szeretnél pár mai, szuperdivatos darabot, érdemes a kiegészítők és ékszerek közül választanod pár újdonságot, amikkel régebbi ruháidat is maivá varázsolhatod.

Látványos kötöttek és izgalmas kivágások

A kötött ruhadaraboknak minden ősszel és télen bérelt helye van a divatüzletek és a női szekrények polcain, nincs ez másként 2021-ben sem. A fenntartható divat jegyében érdemes belőlük pár jó minőségű, neutrális színű darabot beszerezned, amik hosszú évekig hű társaid lehetnek. Nem hiányozhat senki szekrényéből egy fehér, egy bézs, egy szürke vagy épp egy szép fekete pulóver. A Tommy Hilfiger még a legújabb kampányfotóin is ilyen alapdarabokba öltöztette a modelljeit, ahogy azt a lenti fotókon is láthatod.
Ha pedig egy kicsit mégis újítani szeretnél, válassz egy kötött mellényt, vagy egy kötött ruhát, esetleg egy izglamas kivágással rendelkező darabot (mint amilyen a fenti képünkön is látható kék ruha). 

Tommy Hilfiger 2021 ősz divat

Különleges textúrák és egy csipet csillogás

A bőr, illetve a műbőr darabok is évről évre visszatérnek a kifutókra, ezáltal szekrényeinkbe is. Örök őszi darab a bőrhatású nadrág, amit remekül lehet kombinálni például a fent említett kötött pulcsikkal, de nem lehet tévedni egy (mű)bőrdzsekivel sem. Ha bátrabb vagy, jöhet akár egy (mű)bőr blézer, vagy ruha is.

Az ünnepi szezon környékén szinte minden évben visszatérnek a fémes hatású darabok és a csillogó kövekkel, vagy flitterekkel kirakott ruhák is. Érdemes ezekből is beszerezned egy jó minőségű kedvencet, amit kiegészítők segítségével mindig kedvedre variálhatsz. Örök darab lehet egy flitteres blézer, amit hordhatsz akár farmerrel és pólóval, de egy elegáns kis feketével is. Egy kis csillogás mindenkinek jár – nem csak ünnepnapokon.

Thomas Sabo 2021 ősz divat

Őszi trendek az ékszerek világában

Ha szeretnél pár igazán divatos darabot, de nem akarsz vagyonokat költeni ruhákra, szerezz be olyan divatos kiegészőket, vagy ékszereket, amikkel trendivé alakíthatod minden szettedet. Idén óriási kedvenc az ékszerek rétegezésének trendje (ahogyan azt a fenti Thomas Sabo kampányfotókon is látod).  Hordj egyszerre több láncot, karkötőt, és fülbevalót. Bátran keverd a különböző stílusokat és az aranyat is az ezüsttel. Viselj különböző fülbevalókat, és a “Mix & Match” elv alapján alkosd meg velük a saját stílusod! A Thomas Sabo és a Pandora ékszerei tökéletesek erre. 

Továbbra is hódítanak a nagyobb láncszemek is, amiket már fülbevalókon és karkötőkön is megtalálsz. Minél nagyobb, annál jobb. Ha tetszenek, nézz körül a BOSS, a Pandora Me, vagy a Thomas Sabo ékszerei között. A charmmániásoknak is jó hírünk van, hiszen ezek az apró medálok is reneszánszukat élik most. Szerezd be a legtrendibb mintákat, a lakatot és a kulcsot a Thomas Sabotól!

Ha pedig az ékszerek terén is az olyan klasszikus daraboknál maradnál, amik különösen divatosak idén, akkor válassz egy arany karikafülbevalót.

Pandora 2021 ősz divat