Ajándékok nőknek - ötletek, melyekkel nem hibázhatsz!

A múlt héten a hölgyeknek segítettünk, most jöjjenek az urak! Nyakunkon a karácsony, és még nem tudod mi kerüljön a fa alá? Ha neked is fejtörést okoz, hogy mit ajándékozz feleségednek, barátnődnek, édesanyádnak, vagy a testvérednek, jó helyen jársz! Blogunkban összeválogattuk a legkedveltebb női termékeinket. Minden olyat, amivel garantáltan mosolyt csalsz az ajándékozottak arcára. Válogatásunkban találsz kedvezőbb árú ékszereket és kiegészítőket, de igazi luxus termékeket is, így biztosan megtalálod, amit keresel. Tarts velünk!

A legnépszerűbb karácsonyi ajándékok 

Végignéztük és kielemeztük az elmúlt hónapok eladási listáit, és alaposan kikérdeztük eladóinkat a női vásárlók aktuális  kedvenceiről.  Bár a divatékszerek sikere töretlen, a dobogó első helyén továbbra is a klasszikus, időtlen stílusú arany és fehér arany ékszerek állnak. Azok a darabok, melyek megállják a helyüket hétköznap az irodában, de egy elegáns vacsorán is. Ha az adott ékszerhez tartozik egy, vagy több hozzá tökéletesen passzoló más ékszer is, az a legjobb. Tehát egy klasszikus hangulatú ékszerszettel egészen biztosan nem lőhetsz mellé. Sőt, a siker szinte biztos!

A női kedvencek dobogójának második helyére azok a divatórák kerültek, melyek szinte már ékszereknek is beillenek köves díszítésük, vagy különleges kialakításuk miatt. A hölgyek kedvencei idén a GUESS, a BOSS és a Tommy Hilfiger díszes modelljei voltak. 

Karácsonyi ajándékok nőknek

Luxus ajándékok nőknek

Különleges pillanatokhoz, különleges ajándék dukál. Ha idén karácsonykor valami maradandót szeretnél ajándékozni, és erre szívesen költenél is egy kicsit többet, válogass a Forevermark ritka és felelős forrásból származó gyémánt ékszerei között. Egytől egyig káprázatos darabok, melyeknek nincs nő, aki ne örülne. Ha lánykérésre készülsz az ünnepek alatt, csodálatos eljegyzési gyűrűket is találsz kínálatukban.

Olaszországból érkező arany ékszereink között is találsz számos egyedi, gyémánttal díszített arany karkötőt, gyűrűt, vagy fülbevalót. Érdemes körülnézned ezen az oldalon is. Ha pedig az ajándékozott kedveli a szép órákat, és ki is ismeri magát az időmérők világában, válassz neki egy klasszikus SEIKO, vagy a mindenki által ismert és kedvelt CITIZEN, esetleg egy divatos BOSS modellt.

Karácsonyi ajándékok nőknek

Ajándékok 20.000 Ft alatt

Ha kedvezőbb árú, de mégis szép ajándékot keresel, akkor is találsz számtalan megoldást kínálatunkban. Ha az ajándékozott hölgynek van már valamilyen charmgyűjtő karkötője, tökéletes ajándék lesz rá egy új charm. A Pandora legújabb darabjaiért kattints ide, a Thomas Sabo charmokért pedig ide.

A charmok mellett találsz nálunk alacsonyabb árfekvéső fülbevalókat is. A Thomas Sabo márkánál találsz például egyesével megvásárolható fülékszerket is, amelyek már 4.400 Ft-tól kezdődnek. Így akár te is összeállíthatsz egy egyedi fülbevaló szettet, és nem is kell miatta mélyen a pénztárcádba nyúlnod. 

Szintén a Pandora és a Thomas Sabo kínálatában találsz gyönyörű gyűrűket is, már 10.000 Ft környékén is. Érdemes megnézned őket, ide kattintva.

Ha pedig nem ékszert szeretnél ajándékozni, de mégis valami maradandót, nézz körül a Stackers márka varázslatos ékszertartói között. Minden nő álma egy ilyen. Kifejezetten egy olyan dolog, amire minden nő vágyik, de nem biztos, hogy magának megveszi, így tökéletes karácsonyi ajándéknak.

Karácsonyi ajándékok nőknek