2022 divat iránytű: ezek lesznek a legtrendibb ékszerek idén!

Az elmúlt 1-2 év divatját a kényelem és a minimalizmus jellemezte, de ennek 2022-ben úgy tűnik vége szakad. Legalábbis a divatbemutatók erre utalnak, hiszen a neves tervezők merészebbnél merészebb holmikat álomdtak meg -  és ez magában foglalja az ékszereket is.
Itt az idő, hogy átbeszéljük milyen ékszertrendek várhatóak 2022-ben!

Vaskos aranyláncok

Az óriási láncszemek a 2022-es év legnépszerűbb ékszertrendjei közé tartoznak, ahogyan azt többek között a Valentino és a Hermès divatbemutatóin is láthattuk. Ebben a szezonban válassz egy merész megjelenést biztosító túlméretezett aranyláncot, amit ha elég bátor vagy, akár még rétegezhetsz is. Igazán feltűnő modelleket találsz a Pandora Me kollekciójában, de akad pár izgalmas darab a Calvin Klein és a BOSS kínálatában is. Ha pedig az egyszerűbb darabokat kedveled, válassz egy, vagy több hagyományos stílusú aranyláncot arany ékszer válogatásunkból. A divatos megjelenésért rétegezd a különböző hosszúságú és stílusú láncokat.

2022 divat - aranyláncok

Drámai fülbevalók

A 2022-es trendeket bemutató kifutókon a karika-fülbevalók nagyobbak voltak, mint eddig bármikor. Ha szereted a feltűnő kiegészítőket, itt az idő, hogy beszerezz egy nagyobb karikát te is! Arany ékszereink között találsz néhány ellenállhatatlan darabot. Ha viszont egy fokkal különlegesebbre vágynál, nézz körül a Calvin Klein fülbevalói között, ahol több karikából álló modellekből is válogathatsz. A karikák mellett nagyon trendinek számítanak idén a vintage hangulatú, drámai fülbevalók is. Csillogós, lógós, hatalmas darabok várnak rád. Minél nagyobbat választasz, annál jobb.Nézz körül a Thomas Sabo és a Pandora kínálatában a legdivatosabb darabokért.

2022 divat - fülbevalók

Gyöngyök, minden mennyiségben

Az eleganciát sugalló gyöngy idén hétköznapi viseletté válik, és minden verziójában, méretében és színében hódít majd. Valamilyen fémmel kombinálva pedig különösen menő lesz.
Járj egy lépéssel a többiek előtt, hódolj 2022 divatjának és szerezz be már most pár gyöngyös darabot! A Pandora Me és a Thomas Sabo kollekcióiban találsz izgalmas gyöngyös karkötőket, míg a Calvin Klein márkánál komplett gyöngyös szetteket is beszerezhetsz.

2022 divat - gyöngyök

Vintage hangulatú gyűrűk

Visszatérnek a vintage stílusú, színes kövekkel díszített gyűrűk. Választhatsz egy nagyobb méretű kővel ellátott darabot, vagy több kisebb kővel kirakottat is. Üde színfolt a gyűrűk palettáján, hogy újra divatba jön a sokak által kedvelt V forma is. A Pandora legújabb gyűrűi között rengeteg olyan darabot találsz, amik megfelelnek ezeknek a 2022-es irányoknak. Újdoság a gyűrűk piacán a női pecsétgyűrű, melyből a Thomas Sabonál találsz egy nagyon izgalmas modellt.

2022 divat - gyűrűk

Különlegességek 2022 divatjában

Idén számos nem hétköznapi trend is begyűrűzik az ékszerdivatba, melyeket bátran ajánlunk a kisérletezni vágyóknak. Újra előtérbe kerülnek az egyéniségünket kifejező charmok, amivel feldobhatjuk karkötőnket, láncunkat, de akár fülbevalónkat is. Minél személyesebb medálokat találunk, annál egyedibb lehet ékszerünk. Kifejezetten trendi lesz idén a horoszkópos és a betű medál, mely szintén az önkifejezést szorgalmazza. Ha hódolnál ennek a trendnek a Thomas Sabo, vagy a Pandora lesz a te márkád! 

2022 divatjának meghatározó elemei lesznek az Y2K inspirálta színes ékszerek is. Olyan darabokra gondolj, mint amiket tiniként hordtál előszeretettel. Jönnek a műanyag, hatalmas méretű gyűrűk, fülbevalók és a szivárvány minden színében pompázó nyakláncok és a hangulatgyűrűkre hajazó modellek.
Aki pedig még ennél is extrább kiegészítőkre vágyik, az 2022-ben hasra, csipőre helyezhető láncok és felkaron hordott merev karkötők közül is bátran válogathat.

2022 divat - különlegességek